GJ Klusman

GJ Klusman beoordelingen (148)

• Review door Astrid, Nijmegen
    Beoordeeld op 2 mei 2011
    binnenschilderwerk deuren en kozijnen
    GertJan is een bekwaam schilder en een prettig mens in de omgang. Hij heeft zich moeiteloos aangepast aan de strakke planning in ons nieuwe huis, erg fijn. Hij levert prima werk!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Doetinchem
    Beoordeeld op 9 apr 2011
    2 trappen schilderen
    gertjan heeft onze behoorlijk beschadigde trappen geschilderd. kwam het nodige schuur-en plamuurwerk bij aan te pas, maar nu zijn ze dan ook weer als nieuw. Een echte vakman op dit gebied ! Hij beviel zo goed dat we meteen een afspraak met hem gemaakt hebben volgend jaar de totale buitenkant van ons huis te schilderen
  • Review door Ellen, Doesburg
    Beoordeeld op 5 apr 2011
    Binnen & Buiten schilderwerk
    Gertjan heeft bij ons het binnen- en buiten schilderwerk verzorgd. Hiervoor heeft hij een vaste prijs afgegeven. Deze prijs was zeer scherp. Tijdens het werk kwamen er van onze kant nog een paar extra werkzaamheden bij. Dit was geen probleem voor hem en ook hier kwam een zeer schappelijke prijs op tafel. Het schilderwerk dat Gertjan geleverd heeft is van goede kwaliteit. Ook het nazorg traject is zondermeer goed te noemen. Zonder problemen werden een aantal punten nog een keer geschilderd omdat het nog niet helemaal dekkend was. Al met al zit ons huis weer strak in de lak en kan er weer een aantal jaren tegen. Daarnaast is Gertjan een zeer betrouwbaar persoon. Afspraak is afspraak bij hem. In overleg is zeer veel mogelijk. Hij denkt met je mee, geeft goede adviezen. Kortom geef Gertjan en pot koffie en hij loopt. Ik denk dat het feit dat we voor andere werkzaanheden ook offertes bij hem hebben aangevraagd genoeg zegt.
  • Review door herke, Bennekom
    Beoordeeld op 2 apr 2011
    schilderen van balkenplafond ca 45 mtr
    Gertjan komt volgens afspraak, stipt op tijd. Maar schilderen is niet zijn vak. Hij had de deze klus nooit aan moeten nemen. De kwaliteit van het schilderwerk is bedroevend en hij levert erg slordig werk. Alle muren zitten onder de verf, niets is afgeplakt geweest. Zonde!!! Stukken zijn overgeslagen of zitten zeer matig in de verf. Verf komt op diverse plekken al na enkele uren los ook na uitgevoerd herstelwerk. Hij is wel teruggekomen om zaken te herstellen maar de kwaliteit blijft onvoldoende. Hij heeft zich erg verkeken in de klus. Ook v.w.b. de inkoop van materiaal. Hij is dan ook niet binnen het budget gebleven. Voor schilderwerk is Gertjan geen aanrader.
    (Bewerkt op 4 aug 2011)

opdrachtgever wilde een balkenplafond dat in 1932 voor het laatst geschilderd was 1x gegrond en 1x afgelakt hebben. hem gezegt dat dit nooit mooi zou worden tenzij je alle verflagen zou verwijderen en 2 x zou gronden en 2 x aflakken maar hij wilde het toch zo ( kostenbesparend !? ). Nadien toch nog maar een keer extra afgelakt waarbij ik in overleg en na akkoord opdrachtgever alleen de extra verf en niet de arbeidsuren in rekening gebracht heb. En of ik me verkeken heb of de opdrachtgever zelf. In ieder geval ervaring rijker dat ik geen opdracht meer uitvoer waar ik zelf niet 1 % achter sta omdat ik graag garantie op mijn werk geef.

Reactie geplaatst 4 aug 2011
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 30 mrt 2011
    Het schilderen van een compleet trappenhuis: 1 dichte trap 15 trede...
    Gert-Jan is een prima vent, maar absoluut geen goede schilder. Allemaal druipers en aanzetten van de kwast. Niet gelijkmatig geschilderd. Niet secuur, haren en oneffenheden zijn gewoon meegeschilderd. Er werd geen bouwlamp gebruikt!! Ook houd hij zich niet aan de gemaakte afspraken, we moesten hem tot twee keer toe terug laten komen. Het resultaat liet echter nog steeds te wensen over. Trap is inmiddels overnieuw gedaan door een echte vakman. Nu is het wel naar volle tevredenheid.
    (Bewerkt op 4 aug 2011)

Halfverwege het werk wijzigt opdrachtgever de opdracht hetgeen 2x zoveel werk oplevert en de aanschaf van nieuw materiaal. Opdrachtgever wilde dit alles binnen de afgesproken prijs. Meerprijs voor extra arbeidsuren berekende ik niet alleen de aanschaf van andere verf (trap moest eerst met antislipverf en daarna moest het er maar weer af, dus weer opnieuw kaal schuren en opnieuw schilderen met andere verf ).En waarom ik voor een trap schilderen overdag met goed daglicht een bouwlamp zou moeten gebruiken is mij een raadsel. Jammer dat je als dank niet betaald wordt en deze referentie mag ontvangen.

Reactie geplaatst 4 aug 2011
  • Review door Stanny, Nijmegen
    Beoordeeld op 25 feb 2011
    kliklaminaat leggen
    Prima vakman. Hij werkt met veel plezier en heel netjes. Draait zijn hand er niet voor om als het wat tegenzit.
  • Review door monique, Doetinchem
    Beoordeeld op 8 feb 2011
    14m2 laminaat leggen
    heel erg fijn dat Gertjan al meteen de volgende dag kon komen om het laminaat te leggen. Ligt er keurig in. Hij werkt snel. uitermate netjes en vakkundig. Ook heeft hij meteen onze bad en doucherand even opnieuw afgekit. als we nog eens een klus hebben weten we wie we moeten bellen.
  • Review door monique, Doetinchem
    Beoordeeld op 8 feb 2011
  • Review door J., Driebergen-Rijsenburg
    Beoordeeld op 31 jan 2011
    schilderen schuifpui en boeiboord
    opdracht uitgevoerd zoals afgesproken - op tijd en volgens offerte. Geen bijzonderheden (al was dit ook niet zo'n heel spannende klus)
  • Review door Laurens, Ede
    Beoordeeld op 20 nov 2010
    buitenschilderwerk
    Gert-Jan bood een scherpe prijs en kon op korte termijn beginnen. Dit gaf voor mij de doorslag. Hij hield zich keurig aan zijn afspraken en was flexibel toen bleek dat er naast schilderwerk ook houtwerk moest worden vervangen of gerepareerd. Ook dit meerwerk deed hij voor een eerlijke prijs. Het schilderwerk is goed uitgevoerd. Hier en daar zou het iets strakker kunnen. Hij is een prima allround klusman.