Funky Gardens

Funky Gardens beoordelingen (28)

• Review door Heleen, Laren
    Beoordeeld op 19 aug 2019
    Schutting of hek plaatsen: 35 L; 2 H; Hout, Laurierheg; Zijtuin
    Jan Willem is een zeer betrouwbare, behulpzame en vriendelijke vakman. Hij heeft bij ons de volledig zijtuin gerenoveerd, inclusief oprit. Door toedoen van de leverancier hebben we wat vertraging opgelopen maar Jan Willem hield ons netjes op de hoogte en heeft alles naar volledige tevredenheid afgehandeld en zou hem iedereen adviseren. Voor de volgende klus vragen wij Jan Willem zeker weer!
    Beoordeeld op 9 aug 2019
    Schutting of hek plaatsen: 10 L; 2 H; Hout; Achtertuin
    Geweldige vakman. Heeft onze oude schutting zeer knap vervangen met een mooi exemplaar. Heel betrouwbaar en communicatief: liet direct van zich horen toen hij een kleine wijziging wilde voorstellen. Erg fijn om mee te werken.
  • Review door Robin van Amersfoort
    Beoordeeld op 25 feb 2019

Schutting plaatsen

Jan heeft bij ons ongeveer 50 meter aan schutting neergezet met 3 poorten en verschillende hoeken etc. Werk is uitstekend uitgevoerd binnen de planning. Jan werkt hard en denkt ook met je mee om tot een mooi eindresultaat te komen. Communicatie verloopt prettig en soepel. Ik kan hem van harte aanraden.
    (Bewerkt op 26 feb 2019)
  • Review door martijn, Amsterdam
    Beoordeeld op 21 feb 2019
    Verwijderen of snoeien: 1 boom; Esdoorn
    Jan was binnen een paar dagen ter plekke om de klus te klaren. In een uur klaar en alles netjes achtergelaten en afgevoerd. Volgende keer weer met VDP.
  • Review door A, De Meern
    Beoordeeld op 20 feb 2019
    Verwijderen of snoeien: 2 bomen; Dennenboom
    Jan Willem heeft onzettend goed werk gedaan: snel, op tijd, netjes alles opgeruimd! Wij raden hem aan! Hij is een topper!
  • Review door Klant van Funky Gardens
    Beoordeeld op 13 feb 2019

Tuin Onderhoud

Wij zijn bijzonder tevreden, werkzaamheden zijn snel en correct uitgevoerd. Alles is in goed overleg gegaan. Hij werkt met het juiste gereedschap. Bij mijn afwezigheid ontving ik via whatsapp foto's van de voortgang en het resultaat. Uitermate aardige en kundige man.