Everard Van Den Hoven

Everard Van Den Hoven beoordelingen (1129)

• Review door Sven, Zwaag
    Beoordeeld op 6 jun 2011
    Buitenkraan plaatsen
    Wij hebben een buitenkraan, spatwaterdichte contactdozen, electriciteitskabels en groepenkast laten aanleggen door Everard. Tevens heeft hij de douchecabine en wastafelmeubel geplaats. Het was een prima keus om dit door Everard te laten doen. Hij was keurig op tijd en heeft alles tot grote tevredenheid gedaan....dit alles voor een zeer scherpe prijs. Toen bleek dat een borgmoertje van de wastafelkraan ontbrak, heeft hij deze zelfs kosteloos alsnog naar ons tegestuurd per post. Kortom....zoek je een vakman, ben je bij hem aan het juiste adres. Groeten, Wendy en Sven
  • Review door D.J., Maarssen
    Beoordeeld op 6 jun 2011
    Aanleggen van waterleiding
    Na telefonisch snel een afspraak gemaakt, kon op korte termijn gebeuren, snel en kundig aagelegd. Snelle na service
  • Review door Patrick, Amersfoort
    Beoordeeld op 1 jun 2011
    Buitenkraan aanleggen voorkant woning
    Snel en duidelijke afspraken en beter nog........ vakwerk afgeleverd. Hij haalde nog wat van de prijs omdat hij minder materiaal nodig had (hoe eerlijk kan je zijn)
  • Review door Rob, Leiden
    Beoordeeld op 30 mei 2011
    Buitenkraan Maria
    De gemaakte afspraak is Everard volledig nagekomen. Wij zijn zeer tevreden met onze buitenkraan.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Weesp
    Beoordeeld op 26 mei 2011
    Buitenkraan aanleggen
    De beste prijs, de volgende dag op de stoep. en keurig uitgevoerd. Kortom: snel, goed en vakkundig gedaan. Niets op aan te merken!
  • Review door Astrid, Nieuwegein
    Beoordeeld op 24 mei 2011
    lampen en dimschakelaar aanbrengen
    E d Hoven reageert adequaat. Je kan goed overleggen hoe en wanneer de klus uitgevoerd moet worden. Hij denkt mee en maakt heldere afspraken. De klus was snel en vakkundig uitgevoerd.
  • Review door Wineke, Elst
    Beoordeeld op 24 mei 2011
  • Review door Nelleke, Houten
    Beoordeeld op 13 mei 2011
    lampen ophangen
    De klussen jaloezieen bevestigen en lampen aansluiten + bevestigen zijn volle tevredenheid uitgevoerd. Een hele prettige eerste kennismaking met werkspot, dankzij deze vakman!
  • Review door Chris, Zwolle
    Beoordeeld op 8 mei 2011
    plaatsen buitenkraan achtergevel
    Prima! Op tijd, goede materialen en snel werk. Ook de tegel werd nog even netjes op maat gemaakt. Dinsdag de opdracht geplaatst, vrijdag om 10 uur was het werk afgerond. De prijs/kwaliteit verhouding is prima, zeker gezien de snelheid waarmee Everard de klus uit kon voeren.
  • Review door Stephan, Hengelo
    Beoordeeld op 5 mei 2011
    Aansluiting voor Wasmachine op zolder maken
    Goede en betrouwbare vakman. Ook als er toch iets niet helemaal goed is gegaan wordt het perfect opgelost. Wij zijn zeer tevreden !