DZ-klussenbedrijf

DZ-klussenbedrijf beoordelingen (253)

• Review door nick, Hoofddorp
    Beoordeeld op 15 mei 2013
    badkamer verbouwing
    We hebben via een kennis op werkspot gekeken en Damian gevonden, na aanleiding van zijn referenties hebben we de badkamer door hem laten renoveren. Zijn vakmanschap en communicatie zijn echt super! Niets was teveel en prima binnen het van te voren afgesproken budget. Nogmaals alles is door een echte vakman gedaan, zelfs het opruimen en stofzuigen hebben ze tot in de puntjes verzorgt. Damian top gedaan, een 10+ groeten Nick
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 10 mei 2013
    Plaatsen badkamer en apart toilet
    Damian en zijn collega hebben fantastisch werk geleverd! Afspraken werden keurig nagekomen. Damian was iedere dag bereikbaar, zelfs 's avonds en op zondag. Alles was op tijd klaar, er werd meegedacht en hij heeft het precies zo gemaakt als ik het wilde hebben. Ik kan hem van harte aanbevelen. Een dikke 9!
  • Review door judith, Amsterdam
    Beoordeeld op 25 apr 2013
    badkamer_degroot
    De badkamer ziet eruit als een juweeltje en alles is perfect afgewerkt. Damian en zijn medewerker stellen er een eer in om goed werk te leveren binnen de gestelde tijd. Ze zijn goedgehumeurd en tonen de nodige flexibiliteit als zich onderweg onverwachte dingetjes voordoen ( wat je bij zo'n verbouwing al snel hebt). Een aanrader.
  • Review door C, Diemen
    Beoordeeld op 14 apr 2013
    Badkamer en wc renovatie
    Na het lezen van de werkspot referenties heb ik voor DZ gekozen. Daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Het opgeleverde werk ziet er uitstekend uit. Ik had tegels in de aanbieding gekocht en niet genoeg. Damien denkt met alles mee en heeft dit vervolgens prima opgelost (meer mozaiek en een paar tegels die identiek zijn). In de wc wilde wij iets unieks en Damien heeft geholpen bij het realiseren hiervan. Voor de kraan miste wij een rubbertje die Damien vervolgens zelf heeft gesneden. Ze werken netjes en hebben bijna iedere dag stofgezogen en opgeruimd na afloop. Er waren een paar dagen sloopwerk en dit is zorgvuldig gedaan. De tegels zijn netjes symetrisch gelegd en alles is netjes afgewerkt. Na afloop heeft hij nog wat extra klusjes gedaan zoals het ophangen van wc accesoires. Bij alles word eerst kort overlegd waar je het wilt hebben, zodat het goed hangt. Wij zijn meer dan tevreden en ik kan iedereen hem aanraden. Bij een volgende klus zal ik hem zeker nog een keer bellen. Naast 2 prima vakmannen is Damien een aardige en eerlijke vent die goed werk wil afleveren.
  • Review door sergio, Hoofddorp
    Beoordeeld op 13 feb 2013
    Badkamer & toilet (alles eruit en alles erin)
    Damian en zijn mensen zijn erg vakkundig, harde werkers en weten wat ze doen! Ze denken met je mee en als ze niet dezelfde mening hebben als jij, onderbouwen ze op basis van hun ervaring waarom je het anders zou moeten doen.Echter blijft de wens van de klant centraal staan bij alles wat ze doen. Zeer mooie resultaat!
  • Review door Marco, Leidschendam
    Beoordeeld op 7 feb 2013
    Renovatie Badkamer
    Damian en collega's zijn echte vakmannen en hebben een prachtige badkamer gerealiseerd waar wij zeer blij mee zijn. De kwaliteit is zeer goed en hij heeft een aantal praktische oplossingen bedacht voor de uitdagingen die wij hadden. Damian heeft goed meegedacht zowel voor als tijdens de verbouwing. Communicatie verliep in het begin niet goed. Damian reageerde defensief op het moment dat wij een opmerking hadden of iets extra wilden. Dit beperkte de samenwerking en was voor ons niet prettig. Na een paar dagen verbeterde dit weer. Damian en collega werkten zeer hard om de badkamer zo snel mogelijk op te leveren wat ze met hoge kwaliteit hebben gedaan. Tegels zijn netjes verstek gezaagd en zitten er strak op. Een voorbeeld van hun vakmanschap is dat ik op een dag het werk bekeek en tegels in een bepaalde hoek niet mooi vond zitten. Nog voordat ik de volgende dag er een woord over had gezegd waren de tegels alweer aangepast. DZ klussenbedrijf heeft een prachtig resultaat neergezet en ik raad ze zeker aan.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 30 jan 2013
    Badkamer stucen & betegelen
    Zeer netjes, snel, en goede prijs en kwaliteit. Communicatie af en toe wat stroever vanwege het beperkt engels vooral van zijn collega. Overall erg tevreden over de voortgang en eindresultaat.
  • Review door Vincent, Leiden
    Beoordeeld op 14 dec 2012
    Renovatie badkamer en wc
    Onze ervaring met Damian, de eigenaar van DZ Klussenbedrijf, is erg positief. Op basis van referenties, een goede reactie op onze advertentie en een mooie offerte hebben we de keuze gemaakt voor DZ Klussenbedrijf. Er kon snel begonnen worden met de klus, en met twee man is het hele project in een dag of 10 uitgevoerd. Damian denkt goed mee en stelt vragen als dat nodig is, in plaats van zomaar iets te doen. Om samen te vatten, alle positieve referenties op werkspot staan er niet voor niets. Aanrader! (Engels) Our experience with Damian, the owner of DZ Klussenbedrijf, has been very positive. On the basis of references, a good reaction on our advert on werkspot and a nice offer we have selected DZ Klussenbedrijf. They could start pretty quick with the work and with two workmen they finished the project in around 10 days. Damian helped us decide on various things and asks questions when he needs to instead of just doing what he thinks is best. Long story short: the positive references on werkspot are there for a reason. Highly recommended! Damian and Jacek, thanks very much and have a great Christmas!
  • Review door Aranka, Nootdorp
    Beoordeeld op 1 dec 2012
    Badkamer renovatie
    Wij hebben onze badkamer laten verbouwen door DZ-Klussenbedrijf. Damian is een man die zijn werk serieus neemt en heel hard werkt. Damian en zijn werknemer hebben alles netjes afgeleverd binnen de afgesproken tijd. Ze geven je het gevoel dat je je huis zonder zorgen achter kunt laten. Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk.