DZ-klussenbedrijf

DZ-klussenbedrijf beoordelingen (253)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Uithoorn
    Beoordeeld op 12 nov 2019
    Badkamer: 9 m2; Complete renovatie, Vervangen meubels, Vervangen sa...
    Damian is zeer professioneel, een specialist als het om badkamers gaat, doet alles zelf, niet zoals bij veel aannemers afhankelijk van derden, hij en zijn collega werken snel, hard en secuur. Zo heeft hij binnen 1 week onze volledige badkamer en WC gerenoveerd met een onvoorstelbaar resultaat. Overtrof onze verwachting. Ook had hij deskundig advies waardoor het eindresultaat nog beter was dan het initiele ontwerp. Damian kwam ook netjes alle afspraken na. Ik zou Damian 100% aanbevelen en weer aannemen voor een volgende klus.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 28 okt 2019
    Badkamer: 5 m2; Complete renovatie
    Demian werkt snel en het resultaat is erg mooi. Let op: Communicatie is alleen in gebrekkig engels en alleen met de man des huizes. Uiteindelijk kregen we een hogere rekening (+€650) door een paar tegenvallers. Dit was niet van tevoren besproken, toch maar betaald.
    (Bewerkt op 19 sep 2021)

Thanks for your review. 650 € extra was for the tiles because you bought floor tiles for the walls (hard porcelain tiles 30x6cm thick) and for problems with installing the linear drainage in the shower.

Reactie geplaatst 19 sep 2021
  • Review door Niels, Almere
    Beoordeeld op 20 okt 2019
    Badkamer: 6 m2; Complete renovatie
    Damian created the bathroom we thought it should look like. We had a few challenges but damian came up with good solutions. He really know what he is doing.
  • Review door Diana, Almere
    Beoordeeld op 10 okt 2019
    Badkamer: Complete renovatie
    Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit, tempo, en afspraken die we met Damian en Adriaan hadden gemaakt. We hebben in acht werkdagen een prachtig mooie badkamer afgeleverd gekregen. Van afbreken tot opbouw zeer netjes gewerkt.
    Beoordeeld op 29 sep 2019
    badkamer en wc maken
    Damian werkt hard en netjes. echt een vakman. Hij heeft voor ons een mooie badkamer en aparte wc gemaakt. We zijn zeer tevreden.
  • Review door Jochem, Amsterdam
    Beoordeeld op 24 sep 2019
    Badkamer: Complete renovatie
    Damian heeft onze badkamers heel vakkundig en mooi uitgevoerd. We zijn er heel erg blij mee. De communicatie in het begin van het project was een beetje moeizaam omdat we geen goede afspraken hadden gemaakt over het meerwerk en de opdracht niet helemaal duidelijk was. Ik raad daarom ook aan om van te voren een afspraak met Damian te maken en alles op lokatie goed door te nemen dan kom je niet voor verrassingen te staan. We zijn er gelukkig onderling wel uitgekomen. Damian is een zeer harde werker en vakman en trots op wat hij neerzet. Hij heeft in minder dan 2 weken onze 2 badkamers en toilet in zijn 1tje geïnstalleerd en het is supermooi geworden. Hij vond 10x10 cm tegels eerst niet zo mooi maar daarover is hij denk ik na dit project van mening verandert.
  • Review door Marco, Almere
    Beoordeeld op 9 sep 2019
    Badkamer: 5 m2; Complete renovatie
    Damian is een echte badkamer specialist. Samen met z'n compagnon hebben ze in een week tijd een badkamer en een toilet compleet geplaatst. inclusief bad, badkamermeubel en 2 hangende wc's. Douche netjes afschot gemaakt, drain ingebouwd, stroom punten netjes omgelegd en de waterleidingen netjes omgelegd. Kortom alle vaardigheden hebben ze in huis. Ze werken beide erg hard en maken lange dagen, in mijn ogen misschien te hard, maar het eind resultaat is top! Kwalitatief goed afgewerkt. Communicatie is in het engels, vind ik geen probleem, maar soms kan dat even lastig zijn om jezelf goed uit te drukken. Gebruik niet dagelijks de badkamer terminologieën. Ik zou DZ-klussenbedrijf zeker aanbevelen en opnieuw inhuren, maar ik hoop dat ik nog lang ga doen met deze badkamer ;-)
  • Review door Sadaf, Oegstgeest
    Beoordeeld op 8 sep 2019
    Badkamer: 4 m2; Complete renovatie
    His work is neat and professional. He works quite hard and quick. I would recommend it.
  • Review door Joan, Amsterdam
    Beoordeeld op 2 sep 2019
    Badkamer: Complete renovatie
    Ik kan Damian van harte aanbevelen. Badkamer en toilet geheel gerenoveerd. Harde werkers, weten wat ze doen, werken snel en netjes, leidingen mooi weggewerkt, prachtig resultaat. Het eindresultaat is precies zoals ik het bedacht had. Ben er heel blij mee.
  • Review door Sacha, Almere
    Beoordeeld op 1 sep 2019
    Badkamer: 7 m2; Complete renovatie
    Echte vakmannen en hele harde werkers. Ze hebben in recordtijd een strakke badkamer en wc afgeleverd. Goed advies en hulpvaardig. Communicatie was in principe goed, maar wel gehaast en de taalbarrière vond ik ook af en toe lastig. Maar het gaat om het resultaat en daar ben ik heel blij mee.