Duran ElektroTechnischBedrijf

Duran ElektroTechnischBedrijf beoordelingen (545)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Aalsmeer
    Beoordeeld op 19 aug 2024
    Elektrische bedrading: Renoveren
    The job was done with short notice and delivered quickly. The technician gave us good suggestions based on our electrical needs. We are overall very satisfied with the company so far.

Beste opdrachtgever, Nogmaals bedankt voor uw opdracht en uw review. Als u vragen of opmerkingen heeft, dan staan we altijd klaar. Met vriendelijke groeten, Duran ETB

Reactie geplaatst 19 aug 2024
  • Review door Antoon, Bunnik
    Beoordeeld op 16 aug 2024
    Elektrische bedrading: Installeren, Renoveren; 130
    Heel prettige communicatie! Duran werkt heel netjes en denkt met je mee. Ook wanneer je gedurende de klus aanpassingen wilt, is dat geen probleem Ze hebben alle elektra vervangen, een nieuwe groepenkast aangelegd, auto naar elke verdieping gebracht en elektriciteit naar de tuin getrokken.

Beste Antoon, Nogmaals bedankt voor uw opdracht en uw review. Graag tot volgende keer. Met vriendelijke groeten, Duran Elektrotechnisch bedrijf

Reactie geplaatst 16 aug 2024
    Beoordeeld op 16 aug 2024
    Schakelaars of stopcontacten: 1 stopcontact; Installeren
    Duran heeft een stopcontact geplaatst in onze slaapkamer. Tijdens de werkzaamheden merkte hij ook op dat de aardlekschakelaar kapot was, en heeft deze gelijk vervangen.
    (Bewerkt op 18 aug 2024)

Beste opdrachtgever, Bedankt voor uw opdracht en uw review. Met vriendelijke groeten, Duran

Reactie geplaatst 19 aug 2024
  • Review door Henrik, Maarssen
    Beoordeeld op 3 aug 2024

Beste meneer Henrik, Bedankt voor uw opdracht en uw review. Met vriendelijke groeten, Duran ETB

Reactie geplaatst 4 aug 2024
  • Review door Paulien
    Beoordeeld op 1 aug 2024

Meterkast en aanleggen 3 groepen

We zijn erg goed geholpen door het team, ze hebben alles netjes afgemaakt, komen afspraken na en geven goed advies. Zeker een aanrader!
    (Bewerkt op 8 aug 2024)
  • Review door Kieran, Abcoude
    Beoordeeld op 21 jul 2024

Beste meneer Kieran, Nogmaals bedankt voor uw opdracht en uw review. Met vriendelijke groeten, Duran ElektrotechnischBedrijf

Reactie geplaatst 22 jul 2024
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Lekkerkerk
    Beoordeeld op 12 jul 2024

Beste meneer Martijn, Nogmaals bedankt voor uw opdracht. Met vriendelijke groeten, Duran ETB

Reactie geplaatst 13 jul 2024
    Beoordeeld op 25 jun 2024
  • Review door Erwin Schrijver, IJsselstein
    Beoordeeld op 24 jun 2024
    Kleine elektrische werkzaamheden: Vervanging
    Duran heeft bij ons een aantal dimmers vervangen. Dat ging snel en makkelijk, en het contact met hem was ook erg fijn. Mochten we nog wat E- werk hebben, dan weten we hem te vinden. Aanrader!

Beste meneer Erwin, Bedankt voor uw opdracht en uw review. Met vriendelijke groeten, Duran

Reactie geplaatst 24 jun 2024