Duran ElektroTechnischBedrijf
Duran ElektroTechnischBedrijf beoordelingen (545)
Review door Werkspot-gebruiker uit Amsterdam Beoordeeld op 23 jun 2025Beoordeling: 5 van 5Stopcontacten en schakelaars installeren: 8 stopcontacten; 4 schake...Goede communicatie en werk was snel geregeld!Review door Werkspot-gebruiker uit Maarssen Werkspot-gebruiker uit Maarssen
Beoordeeld op 28 mei 2025Beoordeling: 5 van 5Reactie van de vakman:
Beste opdrachtgever, Nogmaals bedankt voor uw opdracht. Met vriendelijke groeten, Duran
Reactie geplaatst 28 mei 2025Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuwegein Werkspot-gebruiker uit Nieuwegein
Beoordeeld op 28 mei 2025Beoordeling: 5 van 5Groepenkast installeren of uitbreiden: Groepenkast installeren of v...Well explained and arranged offer was based only on my actual pictures and good communication for scheduling the job. Meterkast has been replaced with the new standard, is well aligned, and is "cleaned" from the spiderweb of cables. Answered all my follow-up questions and advised on some other things. Recommended!Reactie van de vakman:
Beste Tom, Nogmaals bedankt voor uw opdracht en uw review. Met vriendelijke groeten, Duran
Reactie geplaatst 28 mei 2025Review door Angelo Boer , Bilthoven Angelo Boer , Bilthoven
Beoordeeld op 26 mei 2025Beoordeling: 5 van 5Groepenkast installeren of uitbreiden: 10 groepen; Groepenkast inst...Als je bezig bent met een verbouwing en je komt erachter dat je tekort komt in je meterkast en dat ook de kookgroep nog eens verkeerd aangesloten zit, wil je graag snel geholpen worden. Binnen 1 dag konden we terecht bij Duran en zijn team en hebben we nu een meterkast waar we de toekomst mee tegemoet kunnen! Snel, goed, service, advies en een eerlijke prijs is wat we hebben gekregen. Met 12 groepen op 3x een aardlek en alles aangesloten volgens de richtlijnen zijn wij blij met onze keuze!Reactie van de vakman:
Beste Angelo, Nogmaals bedankt voor uw opdracht en uw review. Met vriendelijke groeten, Duran
Reactie geplaatst 26 mei 2025Review door Werkspot-gebruiker uit Purmerend Werkspot-gebruiker uit Purmerend
Beoordeeld op 22 mei 2025Beoordeling: 5 van 5Groepenkast installeren of uitbreiden: 13 groepen; Groepenkast verv...Prima, alles zoals afgesproken gedaan. Keurig netjes alles achtergelaten. Aardige monteurs.Reactie van de vakman:
Beste opdrachtgever, Nogmaals bedankt voor uw opdracht en uw review. Met vriendelijke groeten, Duran
Reactie geplaatst 22 mei 2025Review door Simon, Nigtevecht Simon, Nigtevecht
Beoordeeld op 11 mei 2025Beoordeling: 5 van 5Groepenkast installeren of uitbreiden: 18 groepen; Groepenkast inst...Ik heb er weinig verstand van maar de mannen werkten hard, de meterkast hangt mooi waterpas, de prijs voor het meerwerk was acceptabel en ze waren snel beschikbaar. Ik ben tevreden!Reactie van de vakman:
Beste Simon, Nogmaals bedankt voor uw opdracht en uw review. Met vriendelijke groeten, Duran
Reactie aangepast 11 mei 2025Review door coen, Hilversum coen, Hilversum
Beoordeeld op 1 mei 2025Beoordeling: 5 van 5Groepenkast installeren of uitbreiden: 10 groepen; Groepenkast inst...Fijn bedrijf! Ze hebben mijn oude meterkast volledig vervangen. Prettige communicatie waarbij meegedacht wordt. Ze waren precies op tijd voor de afspraak wat ook altijd fijn is. Verder hebben ze nog meegedacht met de groepen, en nog een groep gesplitst bijvoorbeeld. Ook erg netjes gewerkt en de bedrading en buizen er omheen netjes afgewerkt met nieuwe flex buizen. Aan te raden dus!Reactie van de vakman:
Beste Coen, Nogmaals bedankt voor uw opdracht en uw review. Met vriendelijke groeten, Duran
Reactie geplaatst 1 mei 2025Review door Werkspot-gebruiker uit Utrecht Werkspot-gebruiker uit Utrecht
Beoordeeld op 25 apr 2025Beoordeling: 5 van 5Reactie van de vakman:
Beste Jonah, Nogmaals bedankt voor uw opdracht en uw review. Met vriendelijke groeten Duran
Reactie geplaatst 25 apr 2025Review door Avi, De Meern Avi, De Meern
Beoordeeld op 23 apr 2025Beoordeling: 5 van 5Groepenkast installeren of uitbreiden: 7 groepen; Extra groep insta...Klus snel geklaard.Review door Werkspot-gebruiker uit Veenendaal Werkspot-gebruiker uit Veenendaal
Beoordeeld op 20 apr 2025Beoordeling: 5 van 5Groepenkast installeren of uitbreiden: 7 groepen; Extra groep insta...Goede prijs / kwaliteit en heel erg snel geregeld. Ik kan Duran zeker aanraden.Reactie van de vakman:
Beste Joost, Nogmaals bedankt voor uw opdracht. Met vriendelijke groeten, Duran Elektrotechnisch Bedrijf
Reactie aangepast 21 apr 2025