fijne samenwerking, denkt mee, zoekt naar oplossingen voor uitdagingen, ruimt de troep op die hij zelf maakt, overall een fijn bedrijf om de elktra te laten doen.
AANRADER!
Patrick de Kok is een zeer profesionele vakman. Alles gaat keurig: offerte, advies geven, melding meerwerk, communicatie, planning. Uitvoering is van hoog niveau. Patrick is flexibel en een goede vent om mee te werken.
We hebben de installatie in het hele huis laten vernieuwen, inclusief meterkast, netwerkaansluitingen, inbouwspots etc. Geen enkel probeem gehad.
Na het plaatsen van de advertentie, kon de opdracht binnen één week in orde gemaakt worden.Nieuwe stopcontacten en de leidingen in de muur.
Het geheel is naar tevredenheid uitgevoerd.
Prima opgehangen, netjes gewerkt! De dimmer viel een stuk duurder uit dan gedacht, maar daar hadden we vooraf ook niks over afgesproken. Ben er erg tevreden over.
Ik ging met Patrick in zee vanwege zijn duidelijke offerte, de vele goede referenties op deze site en de klik, een vriendelijke en nette jongeman. Hij heeft mijn verwachtingen helemaal waar gemaakt, hij is betrouwbaar, accuraat, denk mee, geeft advies, legt uit wat hij gaat doen en hoe (als je interesse hebt in de details). Een echte aanrader!!! Patrick bedankt!
Onze ervaring met De Kok elektro is zeer positief.
Er is netjes gewerkt en alles is keurig netjes achtergelaten. Patrick denkt tenminste mee
en heeft goede ideeen.
Als we nog eens een elektrisch klusje hebben kiezen we weer voor hen.
Patrick is een aardige, vakbekwame en behulpzame electricien. Denkt mee en is flexibel in de uitvoering. Ook voor vragen altijd bereikbaar en reageert snel.
Review door Werkspot-gebruiker uit Berkel en Rodenrijs