De Kok elektro

De Kok elektro beoordelingen (105)

• Review door R, Dordrecht
    Beoordeeld op 27 sep 2013
    KEUKEN leiding, elektra en montage
    AANBEVELING! Geen moment spijt van gehad om met De Kok Elektro samen te werken! Dit was mijn eerste ervaring met werkspot. Opdracht zeer uitgebreid omschreven om vantevoren een duidelijke verwachting te schetsen. Sommige biedingen te mooi om waar te zijn, oftewel soms erg lage prijzen. Op basis van referenties twee aanbieders een schouwing laten doen op locatie om de job en de offerte definitief scherp te krijgen: 1 goedkope aanbieder en 1 met een reeele prijs. Definitieve offertes volgden, die overigens bij beiden vrijwel gelijk waren aan hetgeen op werkspot was geboden. Van begin af aan gaf De Kok Elektro veel vertrouwen door snel en correct te reageren, goed te luisteren en bovenal mee te denken in onze plannen. Vervolgens samen goede afspraken gemaakt over opdrachtomschrijving, taken en verwachtingen, planning en prijs. De Kok Elektro en zijn samenwerkende partners hebben uiteindelijk keurig vakmanschap geleverd. Alle afspraken nagekomen. Keurig op tijd. Altijd service gericht. En superstrak werk. Ook tijdens de werkzaamheden altijd paraat of bereid om nog even mee te denken, wat verbeterpuntjes te ontdekken, alles in overleg en soms zelfs nog onder het mom van service net een beetje extra leveren! Als nazorg en ter afronding nog een paar keer contact gehad, dus ook na het klaren van de job nog steeds een verantwoordelijke en betrokken partij!
  • Review door Dirk, Rotterdam
    Beoordeeld op 9 sep 2013
    Buitenlamp voor- en achtergevel monteren
    Patrick is een echte vakman en komt ook zijn afspraken goed na. Hij communiceert vooraf en tijdens de klus duidelijk over de uitvoering. Hij heeft naast de gevraagde opdracht t.b.v de buitenlampen ook binnen nog divers elektra klusjes uitgevoerd.
  • Review door Victor, Ridderkerk
    Beoordeeld op 18 mei 2013
    Extra groepen & leidingen trekken
    Snel in de communicatie, denkt goed mee, is flexibel, heeft voor een flinke modernisering van ons huis gezorgd en ik ben enorm tevreden.
  • Review door Gerrit, Dordrecht
    Beoordeeld op 18 mei 2013
    oplossen storing serieschakelaar, 1 ledspot knipp
    Het was een prima ervaring met Patrick de Kok. Hij heeft mijn ledspots goed aangesloten en netjes af laten werken door de stucadoor , de spots waren smaller dan de plafond aansluitdozen en de oplossing was om de ontstane kieren aan te smeren, prima gedaan. Verder heeft hij een goede oplossing voorgesteld en uitgevoerd voor de defecte afstandbediening van de zonwering en voor de buitenverlichting. Geen lelijke doorvoer meer van de kabels van buiten naar binnen, maar een oplossing met zenders en ontvangers, ik wist niet eens dat het bestond. We zijn heel tevreden met het werk van Patrick en zullen hem zeker nogmaals vragen voor electra klussen. Een aanrader!
  • Review door Mark, Barendrecht
    Beoordeeld op 13 dec 2012
    Elektra geheel huis
    Patrick is een zeer flexibele, prettige vakman om mee te werken. Goed inlevingsvermogen en meedenkend. Correct en snel.
    Beoordeeld op 20 sep 2012
    Alle stopcontacten, lichtschakelaars vervangen en 30 inbouw spotjes...
    Patrick heeft prima werk geleverd. Betrouwbaar, deskundig en prettig om mee samen te werken. Wij zouden Patrick zo weer vragen om voor ons de electriciteit in orde te maken.