CW-RIGGERS

CW-RIGGERS beoordelingen (16)

• Review door Nynke Tabak, Groningen
    Beoordeeld op 5 okt 2022
    Meubels monteren: 4 meubels; Kasten
    Wat een top service! De klus bleek groter dan van te voren gedacht, maar Calvin en zijn collega hebben de klus geklaard. Leuke positieve en vriendelijke jongens. Het resultaat was perfect en ook hebben ze zeer netjes gewerkt. Dik tevreden en ik zou een volgende keer zeker Calvin weer inhuren voor een klus.
  • Review door Gerda, Groningen
    Beoordeeld op 1 okt 2022
    Kitten: Toilet, Tegels
    Reageerde snel op mijn zoekopdracht houd zich aan de afspraken. Vriendelijke en meedenkend. Het afkitten van de tegels wc-pot en fonteintje heeft hij keurig gedaan. Kortom helemaal t😃p
  • Review door Lorraine, Groningen
    Beoordeeld op 25 sep 2022
    Meubels monteren: 1 meubel; Bed
    Ik heb een bed laten monteren en ben echt enorm blij met het resultaat. De klus duurde aanzienlijk langer dan vooraf ingeschat (het bed bleek complexer in elkaar te zitten) en dit werd dezelfde dag nog afgemaakt. Het is super netjes geworden tegen een eerlijke prijs. Ik vond de communicatie heel fijn en vriendelijk. Echt top!
  • Review door Patricia, Assen
    Beoordeeld op 25 sep 2022
    Kitten: Douche
    Deze man verstaat zijn vak voor de volle 100%. Daarnaast is de communicatie zeer correct en vlot. Er is goed geluisterd naar onze wensen. Het kitwerk is zeer strak en accuraat aangebrach. Daarnaast werkt deze man ook nog vlot door, waardoor de prijs ook nog eens zeer net is. Prima prijs/kwaliteit verhouding! Ik zou deze man iedereen aan willen bevelen! Betrouwbaar, snel en zeer vakkundig!
  • Review door Lotte, Groningen
    Beoordeeld op 17 sep 2022
    Kitten: Douche
    Snelle reactie en heel fijn dat hij meteen dezelfde dag nog kwam ondanks dat het weekend was. Prima prijs voor de klus. Vriendelijk en beleefd, kitrand zit er weer netjes in. Erg tevreden met Calvin!
  • Review door Anne, Gieten
    Beoordeeld op 17 sep 2022
    Constructie: Tuinhuis; Alleenstaand
    Ze hebben snel een goede prijs aangeboden. Daarnaast waren hun werkzaamheden goed en conform onze verwachtingen. Bovendien denken ze mee tijdens de klus.Ik zou ze zo weer nemen voor een andere klus.