Compleet Stucadoorsbedrijf

Compleet Stucadoorsbedrijf beoordelingen (357)

• Review door Marc, Amsterdam
    Beoordeeld op 19 dec 2020
    Stucen: 25 m2 wanden
    Keurig! Op tijd, netjes en duidelijke afspraken! Prima vakman! Aanrader!
  • Review door Daan, Heiloo
    Beoordeeld op 16 dec 2020
    Stucen: 5 m2 wanden
    Zondag een opdracht geplaatst, maandagavond langs gekomen, woensdag was mijn klus geklaard. Super netjes, super strak. Top werk. Prima afspraak gemaakt, erg vriendelijk in het gesprek!
  • Review door Willem, Amstelveen
    Beoordeeld op 30 okt 2020
    Stucen: 55 m2 wanden; 25 m2 plafonds
    Mustapha heeft alles snel, strak, mooi uitgevoerd. de voorbereiding en uitvoering is professioneel. Alles is weer netjes achter gelaten. De prijs was goed. Mustapha gaat flexibel om met extra vragen. Fijne manier om samen te werken en de communicatie was snel en betrouwbaar. Aanrader om het werk uit te laten voeren.
  • Review door Guido, Uitgeest
    Beoordeeld op 6 sep 2020
    Stucen: 35 m2 wanden; 10 m2 plafonds
    Mustapha komt afspraken na, prettige rustige kerel. Harde werker. Ik vond het netjes dat hij de openingen van de wandcontactdozen afplakte met tape.
  • Review door Robbert, Leiderdorp
    Beoordeeld op 20 jul 2020
    Stucen: 40 m2 wanden; 2 m2 plafonds
    Mustapha was top! Goed advies, gelijk aan de slag. Kwam binnen en stond na 5 minuten te stucen, mooi strak en netjes. Ik ben blij. (Foto genomen tijdens de klus)
  • Review door Wout, Amsterdam
    Beoordeeld op 1 jun 2020
    Stucen: 25 m2 wanden; 9 m2 plafonds
    Prettig in het contact, net werk, snel beschikbaar, gewoon goed.
    Beoordeeld op 1 mei 2020
    Stucen: 15 m2 wanden; 6 m2 plafonds
    Na het plaatsen van mijn opdracht kwam Compleet Stucadoorsbedrijf meteen naar voren. Gebeld en meteen een afspraak kunnen maken voor dezelfde dag om te komen kijken. Daarna meteen een datum geprikt voor het stucen. Na de eerste opdracht was ik zeer tevreden en heb ze meteen gezegd dat ze ook voor de rest van mijn huis wil. Dat was geen probleem en de rest is binnen een week opgeleverd ( 3 dagen ). De medewerkers doen hun werk netjes en heb met de oprachtnemer snelle en duidelijke afspraken kunnen maken. Hij zat goed achter mij aan om het zo snel mogelijk voor mij te stucen ( had ik aangegeven ) Al met al zeer tevreden over de oplevering. Medewerkers doen hun werk netjes en goed. Eigen materiaal inbegrepen( hoekjes, stucloper, afdekplastic) Je ziet duidlijk dat ze weten wat ze doen.
  • Review door Frans, Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 16 feb 2020
    Stucen: 50 m2 wanden
    Nadat we hadden aangegeven met Compleet verder te willen gaan, kwam hij gelijk dezelfde avond om e.e.a. door te spreken. We zijn een gunstige prijs overeengekomen en anderhalve week later zijn onze huiskamer en keuken van prachtige gladde muren voorzien. We zijn super tevreden en gaan hem in de toekomst zeker weer inschakelen voor de gang en het trappenhuis.
  • Review door Richard, Zaandam
    Beoordeeld op 6 dec 2019
    Stucen: 85 m2 wanden; 55 m2 plafonds
    Snelle reactie, snel kunnen uitvoeren en na volle tevredenheid. Zeer tevreden over het resultaat. Aanrader.