Compleet Stucadoorsbedrijf

Compleet Stucadoorsbedrijf beoordelingen (357)

Beoordeeld op 8 apr 2010
    Stucopdracht klein kamertje
    Mustapha vrijdag gebeld en maandag was de kamer gestucd. Alles volgens afspraak. Prima vakman. Bedankt.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Naarden
    Beoordeeld op 26 mrt 2010
    Slaapkamer
    Mustapha had op zondagochtend (twee weken geleden) een offerte uitgebracht op onze opdracht. Diezelfde avond kwam hij nog langs om een en ander door te spreken, na te meten en de prijs te bevestigen. Ondanks dat hij het heel druk had afgelopen week wist hij vandaag bij ons te komen stuccen. Alles werd keurig afgedekt met plastic en stucloper, zelfs tot aan de voordeur! Mustapha en zijn collega hebben zeer netjes gewerkt en wij zijn uiterst tevreden met het resultaat. Daarbij was hij ook nog eens de goedkoopste! Ik zal hem zeker weer belllen wanneer er weer iets gestuct moet worden en hem aanraden bij vrienden/kennissen!

Bedankt voor jouw referentie. Tot ziens.

Reactie geplaatst 26 mrt 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bilthoven
    Beoordeeld op 22 mrt 2010
    2 wanden huiskamer stucen
    Ruim 100m2 aan wanden en plafond laten stucen en 100% tevreden! Mustapha en zijn goed geoliede team zijn echte vakmensen, super stucwerk. En, net zo belangrijk, Mustapha houdt zich perfect aan de afspraak, veel technische kennis, prima planning (in 2 dagen ruim 100 m2!!!!), duidelijk over geld vantevoren, zonder gehannes achteraf en heel veel flexibel. Mustapha bedankt, ook namens die kleine ;-)
    Beoordeeld op 1 mrt 2010
    Glad pleisterwerk Utrecht
    De opdracht is snel en op tijd uitgevoerd. Het stucwerk is mooi glad en sausklaar geworden. Het werk is netjes opgeruimd achtergelaten. Enig minpuntje is dat het stucwerk soms wat glooit maar dat is gezien de zeer strakke prijs acceptabel.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oegstgeest
    Beoordeeld op 17 feb 2010
    stuccen keukenmuur
    Snel te plaatse en net gewerkt. Gewoon goed. We zouden hem zo weer vragen.
    Beoordeeld op 10 feb 2010
    Spachtelpotz meer en vaart
    Gewoon een toppertje zoals een vakman moet zijn. zijn werk goed doen en volgens onze afspraken en binnen ons budget in een word samen te vaten COMPLEET
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Uithoorn
    Beoordeeld op 8 feb 2010
    Woonkamer en berging glad stucen
    Mustapha kwam vooraf kijken om een beter beeld te krijgen van de opdracht. Hij heeft voor de aangeboden prijs het werk erg netjes en binnen de geplande tijd gemaakt. Het was een technisch lastige klus met veel hoekjes en te overbruggen hoogteverschillen maar is allemaal erg strak geworden. Wij zijn erg tevreden en kunnen Mustapha van harte aanbevelen.
    Beoordeeld op 4 feb 2010
    stuccen kamer tuinhuis
    Mustapha bedankt het zag er erg mooi uit! Toekomstige klanten van Mustapha, ik kan deze man van harte aanbevelen. Serieuze hard werkende vakman. Handelt en reageert snel en direct. Niets op aan te merken. Het stucwerk was super glad en strak. Alles was goed geregel en voorbereid. Hij heeft het materiaal voor mij ingekocht en kreeg netjes een bon. Toen ik weer thuis kwam was alles keiurig achtergelaten. Het was een aangename verrassing.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Boskoop
    Beoordeeld op 30 jan 2010
    Plafonds stucen en wanden spachtelputz
    Mustapha en collega zijn harde, betrouwbare werkers en prettig in de omgang. Ze ruimen dagelijks op en nemen het afval mee. Wanneer wij een opmerking hadden, werd dit direct goed opgepakt. De enige kritische noot die wij nog kunnen maken is dat het plafond in het toilet een klein beetje uit het lood was waardoor er een randje tussen de tegel en het plafond ontstond aan een zijde. Het was helaas niet mogelijk om dit recht te stuccen. Verder zijn wij zeer tevreden over het resultaat en kunnen dit stucadoorsbedrijf echt aanraden. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Bij de volgende klus zouden wij ze weer inschakelen.