Compleet Stucadoorsbedrijf

Compleet Stucadoorsbedrijf beoordelingen (357)

• Review door Abdurrahmaan, Utrecht
    Beoordeeld op 11 jun 2019
    Stucen: 76 m2 wanden
    hard werkende mannen, doen hun werk goed. voor herhaling vatbaar
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Lelystad
    Beoordeeld op 2 jun 2019
    Stucen: 40 m2 wanden
    De mannen werkten snel en netjes. Als resultaat heb ik mooi gestucte muren.
  • Review door Daan, Alkmaar
    Beoordeeld op 9 mei 2019
    Stucen: 25 m2 wanden; 40 m2 plafonds
    Zeer goede ervaring gehad met deze hardwerkende stukadoors! Ondanks dat wij op korte termijn vakmannen zochten, kwam Mustapha de volgende dag gelijk kijken voor een definitieve offerte die ik een uur later nog ontving. Wij hebben de woonkamer en gang glad laten stuken (bij elkaar bijna 100m2). Binnen anderhalve dag waren de jongens klaar. De mannen werken hard, netjes en vooral strak. Compleet stukadoors is zeker een aanrader!
    Beoordeeld op 13 mrt 2019
    Stucen: 53 m2 wanden
    Mustapha's mannen werkten snel en waren erg vriendelijk. Om 16 uur was het klaar. Bij inspectie zag ik wat ribbeltjes op een van de muren zitten. Mustapha zei dat ik dat maar met een schuurpapiertje moest bijwerken als het droog was. Later zag ik dat deze ribbeltjes op veel meer plekken op de muren zaten. Ik ben nog een week bezig geweest met muurvuller en schuurpapier om alles glad te krijgen. Verder was er een plekje niet haaks gestuct. Ik vond dat lelijk en heb aan Mustapha gevraagd om dit te komen corrigeren. Hij wilde dat niet doen omdat het volgens eigen zeggen "toch maar een plek was die je niet erg ziet" en dat het niet onder de garantie valt. Ik was hierdoor erg teleurgesteld, vooral omdat het in de eethoek zit en ik er elke dag tegenaan kijk. Maar ook omdat ik betaald heb voor net werk, en niet voor het negeren van hoekjes die hij niet belangrijk vindt. Hoewel ik de prijs-kwaliteitverhouding redelijk vond, snap ik niet waarom dit bedrijf zo enorm veel goede recenties heeft.
    (Bewerkt op 29 mrt 2019)
  • Review door John, Heemskerk
    Beoordeeld op 7 mrt 2019
    Stucen: 20 m2 wanden; 40 m2 plafonds
    Vaklui! Duidelijke communicatie, eerlijke prijs, zeer nauwkeurig en mooi werk afgeleverd. Zelfs wat extra werk was geen probleem. In het voorjaar heb ik nog een deel in de woning gereed om te stucen en dan neem ik wederom contact op met deze harde werkers!
  • Review door Michel, Heemskerk
    Beoordeeld op 19 jan 2019
    Plafond stucen (35m2)
    Mustapha en zijn collega's hebben prima werk geleverd. Het werk is snel gedaan en het eindresultaat is erg mooi.
  • Review door Jose, Lisse
    Beoordeeld op 19 dec 2018
    Stukadoren wanden en plafond
    Heel erg tevreden met het geleverde werk. Het werk was snel en netjes gedaan. Goede en duidelijke afspraken kunnen maken en zelfs extra werk, was geen probleem. Krijgen van iedereen complimenten dat het er zo goed uitziet
  • Review door Jeffrey, Assendelft
    Beoordeeld op 18 dec 2018
    Kleine kamer en plafond stucen
    Mustapha en zijn team hebben uitstekend werk afgeleverd. Alles verliep netjes volgens afspraak en we zijn blij met het eindresultaat. Mocht er in de toekomst weer een stucadoorsklus op de agenda komen te staan, weten we bij wie we moeten zijn.
  • Review door Thomas, Heemskerk
    Beoordeeld op 19 nov 2018
    Woning sausklaar stucen
    Mustapha en zijn collega's hebben bij ons 250 m2 aan wanden en plafonds gestuct. Wij hadden in september reeds contact voor de opdracht in november. In de tussenperiode was Mustapha goed bereikbaar voor vragen. Tijdens het uitvoeren van de klus hebben ze in vier dagen alles super strak afgeleverd, een echte aanrader!
  • Review door Bram, Westzaan
    Beoordeeld op 13 nov 2018
    Muren stucen en schilderen
    Mustapha heeft prima werk geleverd. Communicatie verliep soepel, het werk is supersnel gedaan en het ziet er netjes uit. Wij zijn heel blij met Compleet Stucadoorsbedrijf!