Behangspecialist Rudi van den Berg

Behangspecialist Rudi van den Berg beoordelingen (535)

• Review door Judith, Amsterdam
    Beoordeeld op 29 nov 2012
    Kinderkamer behangen
    Prima ervaring. Secuur en snel gewerkt. De totaalprijs was daardoor wel wat aan de hoge kant voor nog geen twee uurtjes werk. Per uurprijs biedingen vragen dus aan deze vakman.
    (Bewerkt op 2 apr 2013)

We hebben de prijs van te voren afgesproken,dus is het een beetje flauw om achteraf de prijs te hoog te vinden,maar u bent tevreden en dat is het belangrijkste toch

Reactie geplaatst 2 apr 2013
  • Review door Afke, Amstelveen
    Beoordeeld op 20 nov 2012
    2 wanden in kinderkamer voorzien van behang
    Rudi heeft 3 muren voor ons behang. Het resultaat is netjes. Rudi is eerst even komen kijken en heeft daarna het werk voor een schappelijke prijs en op korte termijn voor ons uitgevoerd.
  • Review door Marjolein, Amsterdam
    Beoordeeld op 19 nov 2012
  • Review door Mathieu, Leidschendam
    Beoordeeld op 12 nov 2012
    Behangen nieuwbouw woning met vliesbehang
    Rudi is een hele vriendelijke en schappelijke man om mee samen te werken. Naar aanleiding van de positieve reacties over hem op werkspot hebben we voor hem gekozen. Rudi kwam vooraf een kijkje nemen om te zien wat te situatie was. Hierbij heeft hij nuttige tips gegeven over het voorbehandelen voor het behangen voor een nog mooier resultaat. Verder heeft hij voor ons een gaatje in zijn agenda weten te regelen waarop hij kon beginnen, zodat wij eerder in ons huis konden. Alles heeft hij netjes op tijd, op afspraak en binnen de geplande periode gedaan. Het eindresultaat is super strak geworden en we zijn er erg tevreden over. Een echte aanrader voor je behangklussen.
  • Review door Mireille, Amsterdam
    Beoordeeld op 19 sep 2012
    woonkamer en eetkamer behangen
    Deze professionele behanger met jarenlange ervaring heeft de opdracht bijzonder goed uitgevoerd. De muren van woon- en eetkamer zien er nu zó mooi uit dat we er elke dag met plezier naar kijken. De banen zijn zo strak en recht gelegd dat de naden vrijwel niet te zien zijn. Rudi werkt snel en geconcentreerd. Een echte vakman en een bijzonder aardig persoon!
  • Review door Hgj, Alkmaar
    Beoordeeld op 16 sep 2012
    Behanger gezocht
    Strakke prijs, strakke planning, strakke afspraak en vooral strak behangen ! Deze vakman heeft de muren van een 3-tal kamers en een hal in een appartement voorzien van nieuw behang en heeft supergoed werk afgeleverd. Ik kan iedereen, die een behanger zoekt, deze mannetjesputter van harte aanbevelen. Beste Rudi..... bedankt
  • Review door Sandra, Purmerend
    Beoordeeld op 14 sep 2012
    Behangen kinderkamer
    We hadden geen gemakkelijk behang uitgezocht,, maar Rudi heeft snel en vakkundig de kamer van onze dochter omgetoverd tot een vrolijke meidenkamer. Rudi, bedankt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hilversum
    Beoordeeld op 11 sep 2012
  • Review door Francis, Almere
    Beoordeeld op 3 aug 2012
    Behangen van een huiskamer
    Beste Rudi, Wat heeft u ons behang er snel opgehangen! Ondanks de snelheid, hangt het er super bij. U had overal een oplossing voor en wij konden zien dat u wist wat u deed. Alle afspraken bent u na gekomen. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij super tevreden zijn met het eindresultaat. Er moeten binnenkort nog een aantal ruimtes behangen worden en zien u graag weer terug. Bedankt! Met vriendelijke groet, Familie Regeling

Bedankt lieve mensen voor alle mooie woorden en het prachtige cijfer.Maar ik vind het vanzelfsprekend dat het allemaal goed verloopt.

Reactie geplaatst 3 aug 2012