Behangspecialist Rudi van den Berg

Behangspecialist Rudi van den Berg beoordelingen (536)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuwegein
    Beoordeeld op 7 dec 2014
    Kamer behangen
    Het is al weer even geleden, maar Rudi heeft de kamer van mijn zoontje prachtig behangen. En nu hij is geboren, geniet hij er ook van. Heel hartelijk bedankt!
    Beoordeeld op 22 okt 2014
    12m2 muur behangen in kinderkamer
    Uitstekend gedaan. Rudi was op tijd, en heeft de klus snel gedaan. Ziet er prima uit. Kan hem van harte aanbevelen.
  • Review door sebas, Zoetermeer
    Beoordeeld op 20 okt 2014
    Behanger gezocht
    een woord top werk, bedankt Rudi
  • Review door Marcel, Heemskerk
    Beoordeeld op 11 sep 2014
    flat behangen
    volgens afspraak de flat behangen Rudi werk netjes en snel en volgens afspraak bij mijn volgende klus neem ik Rudi weer echt een vakman bedankt Rudi
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Rijswijk
    Beoordeeld op 3 sep 2014
    Eijffinger/ pip behang van 1 afbeelding
    Perfect op tijd stond Rudi voor de deur. Een echte vakman. Wij kunnen iedereen Rudi aanraden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuwerkerk aan den IJss
    Beoordeeld op 28 aug 2014
    met spoed woonkamer muur behangen
    Rudi kwam keurig op tijd, dacht mee en had in 1.5 uur 16 banen super netjes op de muur. Aardige man ook nog eens. 100 % een aanrader dit klusbedrijf.
    Beoordeeld op 17 aug 2014
    Behangen (vliesbehang) van 2 rechte wanden (21m2)
    Rudi is flexibel en snel, misschien achteraf iets te snel. Binnen 2 uur was de klus geklaard, op het eerste oog netjes, maar bij nader inzicht was het toch niet zo strak als we gehoopt hadden. Voor de 150 euro die we hadden afgesproken was het misschien beter geweest als Rudi er een uurtje langer over gedaan had. Verder is het prima werk en Rudi was erg vriendelijk, heeft veel ervaring en was binnen een dag beschikbaar voor de klus.
  • Review door Wim, Uithoorn
    Beoordeeld op 13 aug 2014
    Behangen slaapkamer
    Top ! kamer behangen in zeer korte tijd en en geweldig mooi resultaat. maakt zijn naam waar als Behangspecialist. Bedankt Rudi.
  • Review door A., Amsterdam
    Beoordeeld op 11 aug 2014
    Behangen, 2 wanden
    Ontzettend netjes en strak behangen!