Allround Multidienst van Bennekom

Allround Multidienst van Bennekom beoordelingen (148)

• Review door Sander, Apeldoorn
    Beoordeeld op 21 okt 2016
    Bestraten Tuin/Oprit
    Afspraak gemaakt voor dinsdag 19-10-2016. John en Nico kwamen precies op de afgesproken tijd aan, 2 aardige mannen die weten wat ze doen. Ze dachten goed mee hoe de tegels precies gelegd konden worden en ook welk patroon het beste zou zijn. Buiten de afgesproken opdracht was er ook veel mogelijk, extra stuk bestraten, extra stenen gehaald en wit zand laten leveren. Uiteraard wel tegen een extra vergoeding. Helaas was het dinsdag erg regenachtig dus ze kregen de klus niet klaar maar stonden de volgende dag er weer om de klus af te maken. Alles ziet er op dit moment goed uit, mocht er iets mis zijn dan kun je ze altijd bellen maar hoop dat ik daar geen gebruik van hoef te maken. Mocht je voor een goede prijs een mooi stuk bestrating willen hebben zijn deze mannen een aanrader.
  • Review door Simon, Zwolle
    Beoordeeld op 9 okt 2016
    Tuin bestraten
    Zeer vakkundige mensen die hard werken. De bestrating zit er strak in en is precies uitgewerkt zoals het plan was.
  • Review door Robbert, Deventer
    Beoordeeld op 21 sep 2016
    oprit aanleggen ( 42m² )
    Gezellige ,vriendelijke vakbekwame jongens! Erg tevreden met het geleverde werk ...
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 15 aug 2016
    straten achtertuin
    Deze mannen werken snel en netjes, echt een aanrader!
  • Review door Hermien, Gramsbergen
    Beoordeeld op 13 aug 2016
    Terras bestraten
    Onze eerste ervaring met werk uitbesteden werkspot is goed bevallen! Multidienst van Bennekom heeft werk uitstekend opgepakt en uitgevoerd! Professioneel straatwerk!
  • Review door Oswald, Lelystad
    Beoordeeld op 8 aug 2016
    bestratingen oa 110m2 basalt tegels 60x60x3cm deels herbestraten en...
    Prima bedrijf. Komen hetgeen wordt gevraagd volledig na. Deze firma kunnen wij van harte aanbevelen voor allerhande bestratingsopdrachten. Wanneer de wensen en mogelijkheden op elkaar, na onderling overleg, worden afgestemd, zal dat in de meeste gevallen uitmonden in positief eindresultaat.
  • Review door Egbert, Swifterbant
    Beoordeeld op 30 jun 2016
    Oprit leggen
    Aardige en meedenkende harde werkers. Jammer dat tegels gehakt zijn en niet geslepen bij hoeken, rondingen etc.
  • Review door Michel, Almere
    Beoordeeld op 25 jun 2016
    Ophogen oprit
    Voor zover te beoordelen is er prima werk afgeleverd. De klus was snel geklaard en in het voortraject werd er accuraat gecommuniceerd. Van Bennekom komt zijn afspraken na. Kortom, een tevreden klant.
  • Review door Geert, Dronten
    Beoordeeld op 8 jun 2016
    Aanleggen van terras en looppad met 60/60 tegels (ong. 40m2)
    Dit was onze eerste klus via Werkspot. Ze namen contact met ons op over het straten van een voetpad met terras aan de voorkant en een terras aan de achterkant met 60/60 tegels. We zijn netjes geholpen. Ze dachten goed mee en gaven advies ter plekke. Verder willen ze goed werk afleveren en werken netjes en snel.
  • Review door Reinhard, Dronten
    Beoordeeld op 5 jun 2016
    Tegels in de tuin leggen ca. 85 m^2
    Ik heb de tuin zelf helemaal leeg gehaald om de tegels te kunnen leggen. De tegels heb ik zelf gekocht. Zand werd door van Bennekom geleverd. De medewerkers hebben 85 vierkante meter tegels in de tuin en 45 vierkante meter tegels op de oprit gelegd. Met een laser werd de hoogte rondom gemeten om alles egaal en met neiging naar binnen te leggen. Te veel grond werd nog afgegraven. Het resultaat is heel mooi. Er werd goed vakwerk geleverd. Ik kan deze firma zeker aanbevelen. Ik plaats de review pas nu omdat nu ook de graszoden liggen.