Allround Multidienst van Bennekom

Allround Multidienst van Bennekom beoordelingen (148)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Putten
    Beoordeeld op 28 apr 2017
    50 m2 bestraten
    Vakmanschap
  • Review door johan, Apeldoorn
    Beoordeeld op 22 apr 2017
    bestraten tuin 35 m2
    Goed werk geleverd, en zeker bereid om iets extra, 's te doen. Bestrating is er strak in gelegd.
  • Review door Riekie, Apeldoorn
    Beoordeeld op 11 apr 2017
    Herbestraten oprit
    Prima netjes gewerkt.
  • Review door Jordy, Deventer
    Beoordeeld op 16 mrt 2017
    tuin bestraten +-55m2
    Prima werk tegels liggen er mooi in. Erg blij mee.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 4 mrt 2017
    Bestraten van ca. 70 m2 met gebakken oude waaltjes
    Allround Multidienst van Bennekom heeft bij ons de tuin opnieuw ingericht. Deze klus bestond uit bestrating van ca. 100m2 met dikformaat en het plantklaar maken van de tuin. De planten zelf zijn ook geleverd. Ik raad Allround Multidienst van Bennekom aan in het bijzonder op een aantal aspecten: - heldere prijsopgaaf; goede prijs/kwaliteitverhouding - flexibel in wanneer de klus uitgevoerd wordt en mogelijkheden op korte termijn - visie op het werk en prettige afstemming met de klant - complete service zoals metsel-/lijmwerk, beplanting, afvoer afval - mooi eindresultaat!
  • Review door Klaas, Oosterzee
    Beoordeeld op 2 mrt 2017
    Ongeveer 220 meter straten plus ophogen
    Voor een hele goede prijs is het werk gedaan gezellige gasten die van wanten weten
  • Review door francisca, Raalte
    Beoordeeld op 29 dec 2016
    80 vierkante meter straten
    Straatwerk ligt er keurig in Helaas door ziekte duurde het langer voordat alles erin lag.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hattem
    Beoordeeld op 21 nov 2016
    Bestraten oprit en terras 60m2
    Snelle service. Keurig straatwerk. Erg tevreden!! We konden door deze snelle service verhuizen zonder vieze voeten te krijgen. p.s. Kleine tip voor andere straatklussen. Bied de klus aan in combinatie met afval meenemen, want daar had ik niet aan gedacht en dientengevolge zelf nog even flink wat werk mee. :-)