Aircotechnieken
Aircotechnieken beoordelingen (51)
Review door Anna, Arnhem Beoordeeld op 23 jun 2025Beoordeling: 5 van 5Airco installeren of vervangen: Nieuwe installatie; MonosplitSnel en vakkundig geregeld. Goede service en prijs /kwaliteit.Review door Bart, Arnhem Bart, Arnhem
Beoordeeld op 16 jun 2025Beoordeling: 5 van 5Review door Roma, Oene Roma, Oene
Beoordeeld op 15 jun 2025Beoordeling: 5 van 5Airco installeren of vervangen: Nieuwe installatie; Monosplit; 100...Snel, vakkundig en professioneel! Bedankt voor het installeren van de airco. We zijn heel blij.Review door Melihcan, Almere Melihcan, Almere
Beoordeeld op 3 jun 2025Beoordeling: 5 van 5Review door Jordy Polfliet, Dronten Jordy Polfliet, Dronten
Beoordeeld op 23 mei 2025Beoordeling: 5 van 5Airco installeren of vervangen: Verhuizen; 1 apparaat; Monosplit, W...Airco netjes verhuisd de heren verstaan hun vak prima en vragen een goede prijs. Erg tevreden. In geval van verhuizing bieden ze geen all-in prijs maar komt er nog het e.e.a. bovenop, maar de prijzen blijven scherp. Hier een hele verhuizing van Almere naar Dronten voor de prijs waar een ander bedrijf hem alleen voor afkoppelt dus ja, prima.Review door Werkspot-gebruiker uit Kootwijk Werkspot-gebruiker uit Kootwijk
Beoordeeld op 1 mei 2025Beoordeling: 4 van 5Airco installeren of vervangen: Bestaande binnenunit aansluiten op...Werkzaamheden snel uitgevoerd. De doorgegeven prijzen bleken excl. BTW te zijn dus dat was een tegenvaller…Review door Werkspot-gebruiker uit Apeldoorn Werkspot-gebruiker uit Apeldoorn
Beoordeeld op 18 apr 2025Beoordeling: 5 van 5Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
Beoordeeld op 16 apr 2025Beoordeling: 4 van 5Airco installeren of vervangen: de 3 binnenunits zijn al gemonteerd...De klus is geklaard. Wel jammer dat het uiteindelijk twee keer duurder werd dan vooraf afgesproken. Maarja dan had ik mezelf ook maar niet in een afhankelijke positie moeten manoeuvreren door veel voorwerk te doen waarbij ik een leiding teveel boog.Reactie van de vakman:
Bedankt voor uw opmerking. We zijn blij dat de klus succesvol is afgerond en dat de airco naar verwachting werkt. We waarderen uw inspanningen om het voorbereidende werk zelf te doen, maar zoals u al aangeeft, kunnen technische details zoals het buigen van de leiding onverwacht leiden tot hogere kosten. We zijn altijd bereid om te helpen en streven ernaar om de beste professionele oplossingen te bieden. Ons advies aan toekomstige klanten is om, als er onvoldoende ervaring is met airco-installaties, beter een specialist in te schakelen om fouten en bijkomende kosten te voorkomen. We waarderen uw begrip en kijken ernaar uit om u in de toekomst van dienst te zijn.
Reactie geplaatst 16 apr 2025Review door Shannon, Almere Shannon, Almere
Beoordeeld op 14 apr 2025Beoordeling: 5 van 5Airco installeren of vervangen: Nieuwe installatie; 3 of meer appar...Airco’s geleverd en geplaatst. Zeer tevreden met alles. Waren netjes op tijd en hebben goed werk geleverd.Reactie van de vakman:
Hartelijk dank voor uw mooie woorden en fijne review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de installatie van de airco’s en onze service. Het was een genoegen om bij u aan het werk te zijn. Mocht u in de toekomst nog vragen of ondersteuning nodig hebben, staan wij uiteraard voor u klaar. Met vriendelijke groet, Aircotechnieken
Reactie geplaatst 15 apr 2025Review door M., Beuningen M., Beuningen
Beoordeeld op 3 apr 2025Beoordeling: 5 van 5Airco installeren of vervangen: Nieuwe installatie, Vervangen; 1 ap...Airco op slaapkamer geplaatst. Prima vakman. Reageerde erg snel en had binnen een week tijd om te plaatsen! Is vriendelijk, denkt mee, werkt echt snel en netjes. Voor een airco raad ik dit bedrijf zeker aan. Fijne ervaring !!