Afbouwteam

Afbouwteam beoordelingen (189)

• Review door Susan, Barneveld
    Beoordeeld op 7 mrt 2012
    glad stukwerk
    Alles volgens afspraak uitgevoerd. Serkan is langs geweest voor een prijsopgaaf, heb hierna een scherpe offerte gekregen voor stucwerk. Vakwerk geleverd.

Reactie geplaatst 7 mrt 2012
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dronten
    Beoordeeld op 6 mrt 2012
    Muren nieuwbouw woning spachtelputzen
    Het resultaat van het werk is heel goed, het duurt even maar dan heb je ook wat. Het maken van afspraken was door verschillende omstandigheden moeilijk gedaan te krijgen. Maar het resultaat telt en dat staat.
    (Bewerkt op 7 mrt 2012)

Reactie geplaatst 7 mrt 2012
  • Review door Willemijn, Amersfoort
    Beoordeeld op 25 jan 2012
    Spagtelputz
    Wij hebben in eerste instantie alleen de beneden verdieping en eerste verdieping laten spagtelputzen door Afbouwteam. We waren erg tevreden over het resultaat. Uiteindelijk hebben we ons gehele huis laten afwerken. Het contact met Serkan verliep heel prettig, hele korte lijntjes. Andere werklui hadden een muur in een slaapkamer beschadigd. Serkan heeft dit kosteloos opgelost. Wij hebben hele goede ervaringen met Afbouwteam en met name de samenwerking met Serkan.
    (Bewerkt op 29 jan 2012)

Reactie geplaatst 29 jan 2012
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zeist
    Beoordeeld op 22 jan 2012
    Latexspuiten
    Superstrak afgespoten. Overleg was goed.

Reactie geplaatst 22 jan 2012
  • Review door Gijs, Zeist
    Beoordeeld op 22 jan 2012
    spachtelputz wanden
    Het werk is zeer netjes en vakkundig uitgevoerd. Goede communicatie. Klasse werk geleverd door Afbouwteam.

Reactie geplaatst 22 jan 2012
  • Review door P., Veenendaal
    Beoordeeld op 22 dec 2011
    Spachtelputz (korrel)
    Goed werk, op korte termijn gerealiseerd, prettig en correct contact, vaste prijsafspraak. Wij zijn zeker tevreden!!

• Review door Frans, Broekhuizenvorst
    Beoordeeld op 7 dec 2011
    Fijn Schuurwerk
    Goede stukadoor die snel kan schakelen. Een dag later dan gepland, wat voor ons overigens geen probleem vormde, is Han afbouw begonnen aan de klus. Met afwisselend twee en drie stukadoors werd de klus in vijf dagen afgehandeld. Op een aantal schoonheidsfoutjes na een prima strak resultaat. Communicatie blijft lastig, maar dat was bekend. Serkan zelf is goed bereikbaar indien nodig. Bij de eindoplevering was hij niet aanwezig zodat genoemde schoonheidsfoutjes (nog) niet opgelost zijn. Voor een klein deel van de opdracht komen ze conform afspraak echter later nog terug; ik heb er alle vertrouwen in dat dit goed tot beider tevredenheid wordt opgelost. Wat mij betreft is Han afbouw aan te bevelen!

• Review door Frank, Arnhem
    Beoordeeld op 15 nov 2011
    Fix & Finish sausklaar opleveren
    Prima stucadoorsbedrijf, Komt vooraf netjes werk opnemen. Inderdaad moeilijk communiceren met de stuccers ivm taal. Echter bij de opstart is Serkan er zelf bij en de mensen weten wat ze moeten doen en dat doen ze ook. Alles wordt netjes afgeplakt, geen rotzooi. Enige was dat ze onze trap hadden gebruikt die er daarna ook uitzag als een gestuct geheel. Geen probleem want HAN afbouw heeft netjes een nieuwe trap geleverd. Het duurde alleen iets langer dan gepland, maar leverde voor ons geen probleem op. Het uiteindelijke resultaat: Als we oneffenheden vonden konden we gewoon bellen en Serkan kwam met zijn mensen om alle kritische punten weer op te lossen. Niet het meest spiegelgladde resultaat waar ik op had gehoopt. Geen hand stuc gebruikt en daarna fix & finisch maar machine stuc van knauf waardoor F&F niet meer noodzakelijk is. Levert geen perfect maar acceptabel resultaat. Maar daar is de juiste prijs dan ook naar. Mocht je spiegelwanden verwachten, geef het dan aan bij Serkan, dan kan hij zijn prijs daarop basseren. Overall zeer tevreden.

• Review door H., Duiven
    Beoordeeld op 22 okt 2011