Afbouwteam

Afbouwteam beoordelingen (189)

• Review door Klant van Afbouwteam
    Beoordeeld op 10 jul 2013

Wanden en plafonds spackspuiten, woonkamer, hal, trappengat en keuken. +/- 110m²

Serkan is een zeer ervaren en professionele vak man. Omdat wij in een noodsituatie zaten, is hij zo erg behulpzaam en meedenkend geweest en binnen 1dag het werk super netjes afgeleverd. Volgende dag kwam hij zelf nogmaals langs om zijn werk na te controleren en uiteraard was alles zoals het moest zijn!! Ik zal hem en zijn team aan iedereen die ik ken en niet ken aanraden!
    (Bewerkt op 24 sep 2013)

Reactie geplaatst 24 sep 2013
  • Review door John Kooning
    Beoordeeld op 6 jul 2013

Wanden slaapkamers voorzien van spachtelputz, Ral9010 Plafond bgg latexspuiten, wit

Eerste contact met Serkan was direct goed. Juiste adviezen, kleur- en materiaalmonsters en luistert naar de wensen van de klant. Met vier man de klus in zes uur geklaard en het ziet er schitterend uit! TOP !
    (Bewerkt op 24 sep 2013)

Reactie geplaatst 24 sep 2013
  • Review door Peter, Amersfoort
    Beoordeeld op 3 jul 2013
    wanden en plafond stucwerk bijwerken
    Alle muren en plafonds zowel boven als beneden zijn eerst helemaal glad gemaakt en vervolgens afgewerkt met spachtelputz. Alles ziet er nu weer superstrak uit. Serkan komt vooraf de werkzaamheden opnemen en heeft echt verstand van zaken. Hij kwam zelf met diverse tips over wat we beter wel en niet konden doen en hoe we het beste resultaat zouden krijgen dus ik ben helemaal tevreden en zou een volgende keer zeker weer gebruik maken van dit bedrijf. Echt top.

• Review door C., Ede

Reactie geplaatst 23 sep 2012
  • Review door Otemann, Westervoort
    Beoordeeld op 16 jul 2012
    stuken woonkamer en keuken
    Zeer tevreden. Deze stucadoors kun je met vertrouwen inhuren! Voor een scherpe prijs wordt er zeer strak werk afgeleverd. Alles wordt netjes afgeplakt en nadien ook weer opgeruimd. Enige wat misschien onhandig kan zijn is dat met de turkse stucadoors wat lastig te communiceren is. Dit wordt echter prima opgevangen doordat het werk wordt geinspecteerd en goed wordt voorbesproken met Serkan Han. Na afronding loopt hij het werk van zijn medewerkers ook nog eens na.

• Review door Thijs, Apeldoorn
    Beoordeeld op 20 jun 2012
    Wanden en plafonds stuccen (ongeveer 150 m2) en 25m2 zachtboard pla...
    Afbouwteam is een prettig bedrijf om mee samen te werken! In het begin wat moeite om tot offerte te komen maar daarna helemaal prima. We hadden een strakke planning en Serkan heeft er alles aan gedaan om de planning samen te halen. Enorm flexibel. Stucwerk mooi uitgevoerd en ook het spuitwerk niets op aan te merken. Vriendelijke stucadoors die flink doorwerken. Wel lastig communiceren soms vanwege taalbarriere maar met handen en voeten komen we een heel eind. Ook nadat stucwerk is opgeleverd heeft Serkan nog enkele zaken hersteld en bijgewerkt. Niet de goedkoopste aanbieder die we hadden maar flexibiliteit en vakmanschap maken dit ruimschoots goed.

• Review door gc., Apeldoorn
    Beoordeeld op 3 mei 2012
    woonkamer gladstuken.
    Volgens afspraak is mijn woonkamer snel en netjes gestuukt. Spiegelglad. Wie zegt dat stukadoors rommelmakers zijn moet met deze firma zaken gaan doen. Niks rommel, alles keurig afgeplakt en opgeruimd , Een pluim.

• Review door Erik, Millingen aan de Rijn
    Beoordeeld op 12 apr 2012
    2 slaapkamers grotendeels stuken
    Prima stukwerk! Prettige vent, die Serkan. Denk goed mee en is flexibel. Jammer genoeg is het plafond van een van de slaapkamers een klein beetje gaan scheuren bij het witten, maar ja, daar hadden ze me voor gewaarschuwd. Dus was eigen risico. De rest is goed strak! Mogen zeker nog eens komen.