A.A.V. Service & Trading

A.A.V. Service & Trading beoordelingen (207)

• Review door Levi, Utrecht
    Beoordeeld op 4 dec 2015
    Onderhoud mechanische ventilatie
    De klus is geheel volgens afspraak en naar tevredenheid uitgevoerd.
  • Review door Rob, Oss
    Beoordeeld op 25 okt 2015
    Vervangen buitenunit
    Super. Onze buitenunit hing te verrotten in de dakgoot en ik maakte me ernstige zorgen dat de steunen zouden afbreken met alle gevolgen van dien, Henk heeft deze zorgen snel weggenomen en de buitenunit verwijderd en gaat nu kijken of er een buitenunit is die weer aangesloten kan worden en dan mag hij dat zeker komen doen. Toppie Henk, nogmaals bedankt.
  • Review door W., Den Bosch
    Beoordeeld op 1 okt 2015
    aansluiten buiten unit op warmte wisselaar
    Ben een erg tevreden klant. Heeft verstand van zaken en een man met ervaring. Werkt netjes en als ik nog een keer iemand nodig heb dan weet ik wel wie ik vraag.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heerhugowaard
    Beoordeeld op 4 sep 2015
    Split-unit airco vacuumeren en vullen
    Vriendelijke monteur, heeft ondanks de drukte een gaslek meting uitgevoerd. Daaruit bleek dat de flair koppelingen niet strak genoeg aangedraaid waren. Deze zijn door de monteur aangedraaid. Hij moest op een ladder staan om bij de koppelingen te komen, bij de dakgoot. Daar werden geen extra kosten voor gerekend, top!!
    (Bewerkt op 17 nov 2020)
  • Review door Debby, Bavel
    Beoordeeld op 19 aug 2015
    Verhuizen Airconditioning Daiko
    Een dikke 10! Uitstekende service, airco verhuisd van oude naar nieuwe woning. Keurig weggewerkt, mooi afgewerkt. Klasse werk geleverd, vriendelijke man en eerlijk advies. Als we een nieuwe kopen zou ik zeker weer bij Henk van AAV aankloppen, toppertje!

Debby, Bedankt voor jou review. Ik deed gewoon mijn werk. Met vriendelijke groet, Henk

Reactie geplaatst 19 aug 2015
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Doorn
    Beoordeeld op 27 jul 2015
    Airco split-unit bijvullen en ontluchten
    Kon op zeer korte termijn. Prijs was duidelijk. Airco werkt weer goed. Jammer dat je de leidingen niet geïsoleerd heb. Jammer dat ik geen factuur heb gehad en ook geen reactie op mijn mail waarbij ik vraag naar de factuur.