De betrouwbare manier om het werk te vinden dat jij wilt

Bekijk opdrachten bij jou in de buurt

De betrouwbare manier om het werk te vinden dat jij wilt

Zo vind je de opdrachten die jij wilt

STAP 1

Ontvang gerichte opdrachten

Maak je gratis profiel aan en we sturen je opdrachten die passen bij jouw vaardigheden en werkgebied.

STAP 2

Toon interesse

Reageer op zoveel opdrachten als je wilt. Op basis van je profiel, eerdere opdrachten en reviews beslissen opdrachtgevers met wie ze hun contactgegevens willen delen.

STAP 3

Kom in contact en maak een afspraak

Wanneer een opdrachtgever contactgegevens met jou deelt, brengen wij je leadkosten in rekening. Je kan nu contact opnemen met de klant om de opdracht in detail te bespreken.

Klaar om op een betrouwbare manier werk te vinden?

Er is veel vraag naar goede vakmensen, maar het is niet altijd makkelijk om precies het werk te vinden dat jij wilt en wanneer jij het wilt. Werkspot is de betrouwbare oplossing die ervoor zorgt dat je alleen opdrachten ontvangt die bij jou passen.

Alle opdrachten die je nodig hebt

 • 45.000 opdrachten per maand geplaatst door opdrachtgevers
 • Wat je vakgebied ook is, je krijgt alleen opdrachten die bij jouw vaardigheden passen
 • Kies je werkgebied en krijg alleen opdrachten waar jij dat wilt
 • Neem grote opdrachten aan of kleinere klussen - de keuze is aan jou

Jij hebt de controle

 • Schrijf je gratis in zonder abonnement of verplichtingen
 • Reageer alleen op opdrachten wanneer het jou uitkomt
 • Reageer gratis op zoveel interessante opdrachten als jij wilt
 • Je betaalt alleen leadkosten als de opdrachtgever contactgegevens met jou deelt

Bouw aan je reputatie

 • Maak een gratis profiel om jouw vaardigheden en ervaring te laten zien
 • Bouw vertrouwen op met reviews van je klanten
 • Laat je reputatie groeien en trek nieuwe klanten aan

Zeg ja tegen werk dat jij wilt

Download onze app

Het vinden en beheren van je opdrachten is nog makkelijker met de Werkspot app. Download hem nu om te zoeken naar opdrachten, notificaties te ontvangen voor nieuwe opdrachten en te chatten met opdrachtgevers, waar je ook bent.

Aanbod van interessante loodgieters klussen

CV-ketel: Installatie, Oude apparaat verwijderen; Buiten

De oude Remeha Avanta moet vervangen worden na 15 jaar en mijn oog is gevallen op een Intergas Xtreme 36. De oude ketel hangt in het voormalig kolenhok op het balkon op 1 hoog. Het huidige rookgaskanaal door de muur is 80mm, te smal dus voor een 100mm concentrisch pijp. Doordat de ketel al in de buitenlucht hangt is er in principe geen aparte aanvoer van lucht nodig, enkel de afvoer moet worden vernieuwd naar 80mm PP of Sendzimir gegalvaniseerd staal. Doordat het rookgaskanaal niet breed genoeg is voor een nieuwe concentrische pijp willen veel internet aanbieders er niet aan beginnen, zij doen enkel standaard vervangen voor concentrisch, vandaar dat ik de klus hier aan wil bieden. De ketel met randapparatuur heb ik nog niet maar ben ik van plan zelf aan te schaffen, dit kan echter ook in overleg gebeuren. Voorlopige lijst: https://www.warmtebeheer.nl/combi-deal-intergas-xtreme-36-cw5-renovatiepakket.html https://www.warmtebeheer.nl/spirovent-22mm-combi-mb3-lucht-vuilafscheider.html https://www.warmtebeheer.nl/flamco-ic-fill-15mm-x-22mm-27160.html Ik sta open voor suggesties over wat wel en niet te doen. Het is belangrijk dat de ketel goed ingeregeld wordt en werkend met mijn (bedrade Opentherm) Tado thermostaat wordt opgeleverd. Mocht u als aanbieder toch ook enkel concentrisch willen installeren dan zal er toch een gat van minimaal 105mm in de muur bijgemaakt moeten worden of het huidige gat verwijd moeten worden. De muur is 23cm dik van baksteen. U zult dit dan wel zelf moeten aanbieden of in overleg uitbesteden.

Radiatioren plaatsen of vervangen: 1 radiator; Nieuwe radiatoren pl...

Het gaat om het verwijderen van een radiator en deze vervangen door een nieuwe op dezelfde plek. Er zullen wat leidingen van de muur naar de radiator moeten worden gewijzigd

Badkamer: Bad eruit en douche erin

Bad eruit en afvoeren Tegen wanden, wandpanelen Afvoer van huidige douche zit al op de juiste plek. Anti slipvloertje, 170 breed en 70 diep Inloopdouche, dus 1 glazen wand

Kraan: 1 kraan; Badkamer; Inbouw thermostaatkraan vervangen + regen...

Vervangen bestaande inbouw thermostaatkraan en regendouche door een hansgrohe inbouwset: ShowerSelect thermostaatkraan en Rainmaker regendouche. Komt tegel/voegwerk bij kijken. Tegels reeds aanwezig.

Kraan: 1 kraan; Badkamer; Kranen installeren

Ik zou graag een retro thermostatisch douchekraan willen laten vervangen met mijn huidige. Ik heb nu een standaard kraan in een huurwoning.