De betrouwbare manier om het werk te vinden dat jij wilt

Bekijk opdrachten bij jou in de buurt

De betrouwbare manier om het werk te vinden dat jij wilt

Zo vind je de opdrachten die jij wilt

STAP 1

Ontvang gerichte opdrachten

Maak je gratis profiel aan en we sturen je opdrachten die passen bij jouw vaardigheden en werkgebied.

STAP 2

Toon interesse

Reageer op zoveel opdrachten als je wilt. Op basis van je profiel, eerdere opdrachten en reviews beslissen opdrachtgevers met wie ze hun contactgegevens willen delen.

STAP 3

Kom in contact en maak een afspraak

Wanneer een opdrachtgever contactgegevens met jou deelt, brengen wij je leadkosten in rekening. Je kan nu contact opnemen met de klant om de opdracht in detail te bespreken.

Klaar om op een betrouwbare manier werk te vinden?

Er is veel vraag naar goede vakmensen, maar het is niet altijd makkelijk om precies het werk te vinden dat jij wilt en wanneer jij het wilt. Werkspot is de betrouwbare oplossing die ervoor zorgt dat je alleen opdrachten ontvangt die bij jou passen.

Alle opdrachten die je nodig hebt

 • 45.000 opdrachten per maand geplaatst door opdrachtgevers
 • Wat je vakgebied ook is, je krijgt alleen opdrachten die bij jouw vaardigheden passen
 • Kies je werkgebied en krijg alleen opdrachten waar jij dat wilt
 • Neem grote opdrachten aan of kleinere klussen - de keuze is aan jou

Jij hebt de controle

 • Schrijf je gratis in zonder abonnement of verplichtingen
 • Reageer alleen op opdrachten wanneer het jou uitkomt
 • Reageer gratis op zoveel interessante opdrachten als jij wilt
 • Je betaalt alleen leadkosten als de opdrachtgever contactgegevens met jou deelt

Bouw aan je reputatie

 • Maak een gratis profiel om jouw vaardigheden en ervaring te laten zien
 • Bouw vertrouwen op met reviews van je klanten
 • Laat je reputatie groeien en trek nieuwe klanten aan

Zeg ja tegen werk dat jij wilt

Download onze app

Het vinden en beheren van je opdrachten is nog makkelijker met de Werkspot app. Download hem nu om te zoeken naar opdrachten, notificaties te ontvangen voor nieuwe opdrachten en te chatten met opdrachtgevers, waar je ook bent.

Aanbod van interessante keukenmonteurs klussen

Meubels monteren: 1 meubel; Bed

Ik wil deze bed laten monteren aub

Afzuigkap: Afzuigkap plaatsen, Leidingen in muur aanbrengen, Oude a...

Afzuiger vervangen (nieuwe reeds aanwezig) Afzuigkanaal door buitenmuur maken Muurtje met de buren opmetselen (optioneel)

Repareren: 1 kast

de deur moet worden aangesloten op de koelkast.

Meubels monteren: 3 meubels; Kasten

Het plaatsen van drie keukendeurtjes op bovenkastjes in mijn keuken. De nieuwe deurtjes zijn voorzien van een potboring op maat gemaakt aan de hand van de oude scharnieren. Voor de schroef ter bevestiging van de scharnieren kun je ervoor kiezen om een 11 mm-schroef zo een-op-een in het gat te draaien of dat je een 8 mm gaatje boort voor een indrukmofje waar de schroef in kan worden gedraaid. Dit moet dan met een 8mm-boortje (met een plakbandje op 10 mm van de kop van de boor, zodat je weet tot hoever je maximaal mag boren in het frontje) ter bevestiging van de scharnier. En er moeten drie handvatknopjes worden bevestigd die nu nog zijn bevestigd aan de oude drie keukenkastdeurtjes. De drie oude kastdeurtjes zitten nog aan de bovenkastjes in mijn keuken, dus die moeten nog worden gedemonteerd. (zie ook de bijgevoegde foto's). Het betreffen drie bovenkastjes van het merk Kellerkeuken, waarvan de oude kastdeurtjes ook al eens zijn vervangen door andere op maat gemaakt kastdeurtjes. Die ga ik dus nu weer laten vervangen. Het zijn nog wel de oude scharnieren van de oorspronkelijke Kellerkeukenkastjes. Deze kan ik nog hergebruiken, want de potboringen zijn daarop afgemeten, maar ik wil kijken of er ook een mogelijkheid is om nieuwe scharnieren te gebruiken, met dezelfde potboringsafmetingen. AIs dat niet mogelijk dan kunnen de oude scharnieren worden gebruikt. De leverancier gaf aan dat ik de keukendeurtjes makkelijk zelf kan ophangen, maar ik wil het toch graag door een vakman laten doen.

Keuken gereed maken voor plaatsing: Leidingwerk verleggen, Lichtpun...

De nis moet klaargemaakt worden voor het inbouwen van een vaatwasser. Er zat tot nu toe nog geen vaatwasser, maar een kastje. Deze lijkt aan het aanrechtblad gelijmd te zitten. Er is al een kraantje aanwezig naast de nis. De vaatwasser is besteld, moet geleverd worden en wordt ook ingebouwd door hen.