1. Home
 2. Zonnepaneel-opdrachten op Werkspot

Zonnepanelen

Zoek je een ervaren installateur voor het plaatsen van zonnepanelen op je dak? Plaats gratis en vrijblijvend je zonnepaneel-opdracht en ontvang reacties van professionele installateur bij jou in de buurt.

Hoe werkt Werkspot?

 1. Plaats je klus

  in een paar stappen

 2. Installateurs reageren

  binnen 24 uur

 3. Vergelijk en kies

  de beste installateur

Lees meer over hoe het werkt

Nieuwste opdrachten in Zonnepanelen

 1. Plaatsen zonneboiler en Pvpanelen

  300l boiler en 4 panelen plaatsen een aansluiten op cv en werkend afleveren.

  Gisteren

 2. Plaatsen 14 zonnepanelen back to back op plat dak

  Via een ander bedrijf heb ik al een offerte gekregen voor het plaatsen van 14 zonnepanelen back to back. In de bijlage een foto van deze situatie. Graag zou ik een vergelijkende offerte ontvangen voor dit systeem inclusief omvormer en installatie. Dus een totaalpakket waarin jullie alles verzorgen, inclusief de dakdoorvoer maken bij het platte dak naar binnen. Panelen in de andere offerte waren, JA Solar Poly 265 Wp, indien mogelijk de offerte met dezelfde panelen voor een goed vergelijk

  Gisteren

 3. Plaatsen en leveren zonnepanen omvormer alles...

  plaatsen zonnepanelen op 2 onder 1 kap op schuine uitbouw. .. Boomgat 23, 1411LN naarden, zie wellicht google maps voor idee van huis.

  Gisteren

 4. Installatie en aansluiting zonneboiler op HR/CV + plaatsen collectoren op schuin schuurdak

  Plaatsing van zonneboiler op zolder; aansluiting spiraal op CV en spiraal warm en koud water; inclusief drieweg klep voor CV gedeelte en 3 wegklep voor verlagen warmwater temperatuur. Dakdoorvoer en leidingen plaatsen achter gipsplaatmuur. Plaatsing van zonnecollectoren en installatie van expansievaten en solarregelunit + veiligheidsgroep, vullen van collectiesysteem en operationeel opleveren.

  Gisteren

 5. graag 5500 tot 6000 kwh opbrengst

  Ik wil graag zonnpanelen 16 tot 20 stuks het dak kleur zwart.

  Gisteren

 6. Zonneboiler plaatsen

  Graag ontvangen wij een offerte voor de levering en installatie van een zonneboiler systeem die is aangesloten op onze Daalderop HP-cube. Specificatie: Boilervat van 200 tot 300 liter met 2 spiralen waarmee zowel de vloerverwarming als het tapwater zijn aangesloten. Plaatsing van de collectoren is op het schuine dak direct naast de boiler en CV. Afstand is dus niet zo groot, doorvoertje moet nog wel gemaakt worden. We zitten te denken aan een installatie zoals onderstaande link, de flinke subside maakt dit nu interessant voor ons, maar we staan open voor alternatieven. https://www.zizon.nl/pakketten/vlakke-plaat-zonnecollector-pakketten/ > pakket: 'VLP-Blue 3-ZO200L A+++' Installatie is in onze woning in Sint-Michielsgestel bij Den Bosch. Met vriendelijke groet, Robert

  Gisteren

Bekijk alle geplaatste zonnepaneel-opdrachten

Ervaringen van anderen

Zonnepanelen laten plaatsen?

Plaats gratis en vrijblijvend jouw opdracht en vergelijk de voorstellen van onze professionele vakmannen.

Ik wil zonnepanelen laten plaatsen

Kijk ook eens naar recente zonnepaneel-opdrachten die door anderen zijn geplaatst.

Meer over Zonnepanelen