Bekijk alle vakmensen

Your Home Design

Beoordeling: 4.2 van 54.251 review
Bekijk reviews
Gevestigd in Didam
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Biedt garantie
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroep

 • Ontwerper

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 68226454

Als je gaat verbouwen of gaat verhuizen dan kom je voor veel keuzes te staan. Welke vloer kies je? Welke kleur wil je op de wand? Of ga je toch voor een behangetje? En dan de meubels... Welke meubels blijven er en welke moeten er vervangen worden? Staan de meubels wel op een logische plek? Of valt er meer uit te halen? Zomaar wat vragen die naar boven kunnen komen. Een interieuradvies kan dus ook zo uitgebreid als je wilt. Zo sta ik voor je klaar met kleine & grote interieur vragen. Aan de hand van jouw wensen ga ik aan de slag om een passend interieur ontwerp te maken. Dit ontwerp kan bij jou thuis, op de werkvloer of digitaal worden besproken.

Portfolio

Reviews (1)

 • Een compleet interieur advies voor een chalet. Bij dit advies is er een sfeer moodboard gemaakt en een kleur/materialen moodboard. Ook zijn er 2D & 3D tekeningen gemaakt. Een meubelplan, kleur&materiaalplan en een verlichtingsplan.
  raadt vakman aan
  Teunditta van Your Home Design heeft frisse en creatieve ideeën om van kleine ruimtes iets moois en praktisch te maken. Zij heeft mij advie…
  Lees meer