Yigit Elektrotechniek

Yigit Elektrotechniek beoordelingen (218)

• Review door M.J.T., Breda
    Beoordeeld op 11 jul 2016
    Kraan vervangen door nieuwe
    Snelle afspraak gemaakt. Vakkundig afgewerkt. Er ontbrak een onderdeeltje bij de door mij aangekochte kraan. Uitgelegd hoe ik dit kon aanbrengen. TOP
  • Review door Johanna, Breda
    Beoordeeld op 8 jul 2016
    INDESIT I64I 6C6A(W)/FR fornuis aansluiten met Perilex kabel
    De vakman heeft keurig en snel het fornuis aangesloten. Eerst zei hij dat het fornuis kapot was, wat ons liet schrikken. Gelukkig bleek het na verdere onderzoek niet zo te zijn. De vakman gaf ons nog tips hoe wij het fornuis het beste kunnen schoon maken.
  • Review door M., Culemborg
    Beoordeeld op 2 jul 2016
    Groepenkast vervangen
    Vakman die zijn werk verstaat. Hij komt de gemaakte afspraken na en mee denkt gedurende het proces. Groepenkast is perfect geplaatst en het binnenwerk ziet er ordelijk en gestructureerd uit. Ik ben zeer tevreden.
  • Review door Jacqueline, Amersfoort
    Beoordeeld op 28 jun 2016
    Vervangen groepenkast inclusief aardlekschakelaar
    Wat is de heer Yigit een aardige, bescheiden en kundige man. Hij kwam de gemaakte afspraken heel goed na. Ook fijn was het dat hij actief meedacht over de werkzaamheden. Het werk duurde langer dan gepland, maar hier ging hij ontspannen mee om. Al met al wil ik de heer Yigit zeker aanraden. Fijn dat er zulke vakmensen zijn.
  • Review door Frans, Utrecht
    Beoordeeld op 15 jun 2016
    Inbouwoven plaatsen
    Zeer goed. Conform de gemaakte afspraak op tijd en de nieuwe inbouwoven is snel en keurig ingebouwd. De heer Yigit is zeer vriendelijk en correct.

Beste heer Braun, ik dank u voor de fijne samenwerking, en wens u veel succes met uw nieuwe oven. Met vriendelijke groet, Yigit Elektrotechniek

Reactie geplaatst 15 jun 2016
  • Review door Guido, Utrecht
    Beoordeeld op 21 mrt 2016
    Vervangen keukenkraan
    Perfect. Onwijs snelle communicatie (professioneel en mensgericht) en vakwerk geleverd. Eerlijke prijs.
  • Review door Natasja, Vlaardingen
    Beoordeeld op 26 feb 2016
    Bijplaatsen groep of vervangen groepenkast
    Wat een service! Hij was ruim op tijd en was, net als ik, verbaasd over de ouderdom van de meterkast. Na een flinke klus om de oude groepenkast te verwijderen, de nieuwe groepenverdeler ingebouwd. Advies gekregen hoe ik de elektra in mijn huis nog beter en slimmer kan aanleggen én een stopcontact in de meterkast aangelegd. Nadat hij klaar was alles getest. Was wel net iets meer kwijt dan het voorstel, maar dat was eigenlijk niet meer dan logisch, gezien het feit dat hij er meer werk aan had én door de aanleg van het stopcontact en het omleggen van een groep. Naast het feit dat hij heel netjes en rustig werkt, is het ook nog eens een hele vriendelijke man die goed met je meedenkt.
  • Review door Koen, Utrecht
    Beoordeeld op 24 feb 2016
    Een nieuwe kraan
    Erg vriendelijke man en doelgericht. Denkt ook mee over alternatieven of betere oplossingen voor de klus. Aan te raden!
  • Review door Vivek, Wintelre
    Beoordeeld op 16 feb 2016
    Stoppen Kat
    snel!!! top werk and de best advis!!!!!