Yigit Elektrotechniek

Yigit Elektrotechniek beoordelingen (218)

• Review door A.A.M, Kaatsheuvel
    Beoordeeld op 2 feb 2019
    stoppenkast vervangen
    Top afspraken goed nagekomen. goed meegedacht en zeker niet onbelangrijk de goedkoopste scheelde bij sommige meer als de helft. Dus zeker een aanrader.
  • Review door Vincent, Utrecht
    Beoordeeld op 19 jan 2019
    keuken verwijderen en leidingen/elektra aanpassen aan tekening
    Yigit electrotechniek heeft voor onze nieuwe keuken het verleggen van water, gas en electriciteitsleidingen, evenals het uitbouwen van een koof en stucwerk verzorgd. Mijnheer Yigit is bijzonder professioneel, behulpzaam en vooral probleem oplossend. Direct bij de eerste inspectie had hij verschillende goede suggesties die andere vakmannen niet hadden gezien, en uiteindelijk is niet alleen het leidingwerk voor de keuken, maar ook een kleine renovatie van de badkamer perfect verlopen. Als er even iets niet ging zoals gepland hadden ze direct een passend antwoord en losten het probleem direct op. Mijnheer Yigit is altijd goed bereikbaar en reageerde direct, was uitermate flexibel en vriendelijk, en ik had altijd het idee dat hij alles onder controle had. Door de werkzaamheden buiten werktijd konden we altijd alles makkelijk inplannen, en de vakmensen werkten hard en efficient waardoor de klus snel geklaard is. Wij zijn uitermate tevreden met het door hem geleverde vakwerk!
  • Review door Rob, Gorinchem
    Beoordeeld op 18 dec 2018
    Keukenruimte gereed maken voor installatie nieuwe keuken.
    Duidelijke offerte, denkt actief met je mee, komt gemaakte afspraken na en het geleverde werk is van prima kwaliteit. Prima tevreden met Yigit dus.
  • Review door henk, Schelluinen
    Beoordeeld op 10 dec 2018
    nieuwe groepenkast plaatsen
    prima vakman doet wat hij moet doen top
  • Review door Frank, Wagenberg
    Beoordeeld op 10 nov 2018
    Nieuwe groepenkast en leidingen leggen voor nieuwe keuken
    Wij zijn uiterst tevreden over Yigit Elektrotechniek. Eerst vrijdags een nieuwe groepenkast geplaatst tbv een nieuwe keuken. De maandag erop nieuwe elektriciteitsleidingen getrokken en ingefrezed in de muur. Dit was nog wel een karwei, aangezien wij geen kruipruimte hebben. Leidingen moesten dus onder de vloer en boven plafond langs. Water aan - en afvoer verlegd. En de donderdag daarop de nieuwe elektriciteit kabels aangesloten en de keuken helemaal gestuct. Nu even alles laten drogen en de nieuwe keuken kan geplaatst worden. Nee, wij zijn super tevreden over Yigit. Aanrader!
  • Review door Frederik, Houten
    Beoordeeld op 10 okt 2018
    Keuken demonteren/afvoeren
    Wij zijn zeer tevreden over Yigit Elektrotechniek. Onze keuken moest worden gedemonteerd en afgevoerd en een muurtje worden verwijderd. Ruim op tijd waren ze aanwezig en er werd direct begonnen met het demonteren. Zelfs de tegels van de muur werden verwijderd. De klus heeft circa 2 uur geduurd; al het afval is afgevoerd en is de keuken bezemschoon achtergelaten. In de toekomst zullen wij zeker nog eens gebruik maken van Yigit zijn diensten. Bedankt!
  • Review door Alexander, Culemborg
    Beoordeeld op 25 sep 2018
    Stoppenkast/Groepenkast vervangen
    Bedankt voor de fijne samenwerking! Eind resultaat naar alle tevredenheid. Alles telefonisch geregeld en goed op de hoogte gehouden. Alle afspraken nagekomen en snel goed voor elkaar! Volgende keer weer Yigit Elektrotechniek!! Nogmaals bedankt voor het plaatsen van de nieuwe stoppenkast!
  • Review door jordan, Spijkenisse
    Beoordeeld op 30 mrt 2018
    keuken gereedmaken voor plaatsing
    Yigit is een goede man. Verstaat zijn vak goed en is een perfectionist net als ik. Onze keuken heeft hij plaatsing gereed gemaakt en alles zit en werkt prima. Ik zou yigit aanbevelen aan iedereen. Prijs en kwaliteit zijn goed. Kortom ik ben tevreden en hou zijn nummer achter de hand voor wie weet een volgende klus
  • Review door Henk, Dordrecht
    Beoordeeld op 19 feb 2018
    Keuken demonteren
    Wat begon als een “eenvoudige” klus, het uitbreken van de oude keuken en de ruimte klaarmaken voor een nieuwe keuken mondde uit in een totale opknapbeurt van het gehele huis, met stukadoor-, schilders- en installatiewerkzaamheden. En steeds zorgde Yigit ervoor dat de gemaakte afspraken werden nagekomen en het werk keurig werd gedaan.