Yigit Elektrotechniek

Yigit Elektrotechniek beoordelingen (218)

Beoordeeld op 16 jul 2010
    Buitenkraan plaatsen
    Slordige afwerking.

Beste heer, JAMMER !!! dat u na 3 kwart jaar uw referentie pas plaatst nadat de opdracht naar alle teveredenheid was uitgevoerd. Maar goed toch nog bedankt en veel plezier in uw nieuwe huis...

Reactie geplaatst 16 jul 2010
    Beoordeeld op 5 jul 2010
    Bedrading en groepenkast vervangen
    Dhr. Yigit weet hoe hij het aan moet pakken. De samenwerking was perfect, goede mensen in de omgang was netjes elke dag als eerste aan de deur om 7 uur. Ook het geleverde schakelmateriaal is schitterend zoals wij het hebben wilden. Netjes bij afrekenen een factuur met alles erop en eraan. YIGIT ELEKTROTECHNIEK BEDANKT ! Met vr groeten, Saskia en Fred
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vleuten
    Beoordeeld op 3 jul 2010
    Vervangen groepenkast nieuwbouw
    Zeer scherpe prijs en goede oplossing voor uitbreiden van de meterkast.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vlaardingen
    Beoordeeld op 16 jun 2010
    Lampen plaatsen en andere klussen
    Over het algemeen erg tevreden over deze vakman. Beperkt zich niet alleen tot eigen expertise, maar staat ook open voor overige opdrachten. Heeft behalve de geformuleerde opdracht ook extra klussen op zich genomen. Graag zien we hem weer komen voor latere klussen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit 's-Gravenzande
    Beoordeeld op 25 mei 2010
    vervangen oude stoppenkast door nieuwe
    De opdracht is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Hij kwam stipt op tijd en was er snel mee klaar. Ik kan hem zeker aanbevelen.
    Beoordeeld op 26 apr 2010
    nieuwe 10 gr groepenkast, doortrekken electra
    aardige man. Er viel wel veel tegen waardoor we bijvoorbeeld toch nog een paar opbouwstopcontacten hebben ipv de gewenste inbouw, en de meerkosten voor de afwerking waren hoog, ondanks voorafgaand overleg over de te bestellen opbouwapparatuur (ramen, knoppen, utp, kabel etc). Pluspunt: hij kwam desgevraagd telkens meteen langs om werkzaamheden te verrichten, zodra andere klussers klaar waren.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 22 mrt 2010
    Aardlekschakelaar plaatsen.
    We hadden dhr. Yigit uitgenodigd voor het plaatsen van 2 aardlekschakelaars. Helaas bleek dat er vanalles mis was met de gehele meterkast, wat een direct gevaar opleverde. Dhr. Yigit heeft na overleg met ons de gehele meterkast direct vervangen voor een schappelijke prijs. We zijn erg tevreden met zijn werkwijze en het eindresultaat. We zijn erg blij dat de energievoorziening in ons husi nu weer in orde is.
    Beoordeeld op 16 mrt 2010
    aardlekschakelaar + extra stopcontacten
    Zeer flexibel, goed bereikbaar en komt afspraken na. Geeft goed advies.