Wouters Witgoed
Air conditioning: Nieuwe installatie; 1 apparaat; Monosplit
Kitty NeefjesWouters Witgoed komt prima de apparatuur installeren, maar zodra het kapot gaat binnen de garantietijd, geven ze niet thuis. Bij mij is binn…Lees meerHoornKitty NeefjesReparatie witgoed: Koelkast; Polar
Vreselijk slechte ervaring. Ze sturen een mail daarop reageer ik door ze te bellen. En de man van de reparatie afdeling had er duidelijk gee…Lees meerAlkmaarReparatie witgoed: Vaatwasser; Indesit
Iuri Genovesi GomesThey told me my washing machine was broken and tried to offer a brand new one more expensive which you can find cheaper on line. I refused a…Lees meerHaarlemIuri Genovesi GomesAir conditioning: Nieuwe installatie; 1 apparaat; Multisplit
raadt vakman aanHoofddorpSteven Schouten steven@schoutenit.nlAir conditioning: Nieuwe installatie; 2 apparaten; geen idee; zie b...
raadt vakman aanNa wat startproblemen (niet alles meegenomen bij start) is de plaatsing van 2 Binnen- en Buiten Units prima uitgevoerd. Wel worden Airco's …Lees meerAlkmaarA. KnolReparatie witgoed: Vaatwasser; ATAG
Vakkundig advies en vriendelijke, betrouwbare monteur!raadt vakman aanAmsterdamErik Steenbruggen