Bekijk alle vakmensen

Wierda Design

Beoordeling: 4.7 van 54.7510 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Boazum
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Biedt garantie
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroep

 • Ontwerper

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 58547851

Wij zijn Atje en Oane, al 8 jaar samen Wierda Design. Wij ontwerpen originele en functionele interieurs voor kantoren, hospitality, de zorg, het onderwijs én particulieren. Voor ieder pand en voor elke ruimte een uniek, passend en praktisch interieur. Fijner werken, wonen, genieten, leren en genezen. Wij denken in grote lijnen én hebben oog voor de kleinste details. We bieden bijzondere totaalconcepten: een sterke basis gecombineerd met heldere vormgeving, originele elementen, slimme indelingen en duidelijke contrasten. Creatieve meerwaarde leveren, dat is wat ons drijft. Dit hebben we gedaan voor verschillende klanten en uiteenlopende projecten. Waaronder voor KLM, TVM, ANTEA, het AMC Ziekenhuis en het Ommelande Ziekenhuis. Onze studio vind je in Boazum, één van de oudste dorpen van Fryslân. Het uitzicht vanuit onze studio op de Slachtedyk, de indrukwekkende luchten en het veranderlijke landschap verbazen ons elke dag weer. Wij werken vanuit het inspirerende Fryslân door het hele land en daarbuiten.

Portfolio

Reviews (10)

 • Architect voor verbouwing zolder
  raadt vakman aan
  Wat een fijne en hartelijke mensen met kennis en creatieve ideeen. Je klus is in goede en professionele handen. Hartelijk dank!
  Baarn
  Jessica Jansen
 • meedenken met inrichten nieuwe woning
  raadt vakman aan
  Wat een verademing ! Veel aanbiedingen via werkspot gehad maar....dit was bij het eerste telefonische contact al erg prettig. We werden gebe…
  Lees meer
  Veendam
  Theo Hosman
 • Ontwerp Zolder indeling en inrichting
  raadt vakman aan
  Excellent. Goed ontwerp, snel en conform afspraak. Een aanrader!
  Rotterdam
  JP Schop
Bekijk alle reviews