Bekijk alle vakmensen

Walther van den Broek, Glas & Onderhoud

Beoordeling: 5 van 5554 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Hoogland
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Biedt garantie
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroep

 • Glaszetter

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 77188489

"Vakwerk tegen scherpe prijzen" Ik zal me even voorstellen….. Mijn naam is Walther van den Broek, familieman en ruim 20 jaar vakspecialist in glas- en schilderwerk. Vakmanschap is mijn “gebaar”. Voor wie mij nog niet kent, ik ben doof. Maakt het iets uit dat ik doof ben? Nee, helemaal niet! Voor mij is liplezen normaal (graag rustig praten en duidelijk articuleren). Ik heb vanaf kinds af aan leren praten. Zowel bij kleine als grote projecten lever ik vakwerk, met oog voor detail. Ik ben gepassioneerd over het werk wat ik doe, ik ben accuraat en energiek. Ik denk graag met je mee over jouw plannen en maak de klus naar volle tevredenheid af. Heb jij verandering en/of vernieuwing van glas in gedachten voor je woonhuis, kantoor en/of bedrijvencomplex? Stuur mij een e-mail, ik kom graag bij je langs voor een kennismaking.

Portfolio

Reviews (4)

 • Het verwijderen van een draairaam en klapraam en vervangen door 1 grote ruit (HR++ isolatieglas) inclusief ventilatierooster. Tevens vervangen van 2 lekke ruiten.
  raadt vakman aan
  Walther komt zijn afspraken goed na, is ervaren en levert netjes werk tegen een goede prijs. Als ik weer glas moet vervangen zou ik hem zeke…
  Lees meer
 • Vervangen van meerdere ruiten in woonhuis / plaatsen van HR++ isolatieglas inclusief ventilatieroosters
  raadt vakman aan
  Prettig contact en erg secuur werk geleverd. Wij zijn zeer tevreden en kunnen dit bedrijf ten zeerste aanbevelen!!!
 • Vervangen van lekke ruiten / plaatsen van HR++ isolatieglas
  raadt vakman aan
  Walther is een betrouwbare enthousiaste vakman, die met je mee denkt. Ik beveel hem absoluut aan, zowel voor kleinere als grote klussen.
Bekijk alle reviews