Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Bekijk alle vakmensen

Wagemakers Installatietechniek B.V.

Beoordeling: 4.8 van 54.852 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Heerlen
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Biedt garantie
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroepen

 • Installatiebedrijf
 • Loodgieter
 • Tegelzetter

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 69444846

Gaat u voor kwaliteit, betrouwbaarheid, en strakke afwerking, dan bent u bij Wagemakers Installatietechniek B.V. aan het juiste adres. Na jaren voor een werkgever te hebben gewerkt, en daar veel energie en tijd in heb gestoken, waar ik uiteindelijk geen waardering voor kreeg en alles zelf moest doen. Heb ik besloten mijn eigen weg te gaan volgen dat heeft geleid om een BV op te starten en mijn eigen ideeën waaronder kwaliteit betrouwbaarheid en goede service op nummer 1 staan goed uit te kunnen voeren. Daarbij beschik ik over de juiste diploma's, diploma 1ste monteur Installatietechniek, diploma Service en Onderhoud Installatietechniek. Van ketel vervanging tot complete cv installaties badkamerrenovaties,radiatoren plaatsen. Kortom is het een grote klus of een kleine klus wij zijn er altijd. Daarbij wordt aan de klant altijd duidelijk verteld wat de mogelijkheden zijn en wordt de klant geholpen voor de juiste keuze te maken. en alles wat wordt gemaakt valt onder garantie. Werkzaamheden: cv ketel plaatsen/vervangen complete cv installaties realiseren radiatoren plaatsen loodgieterswerk mechanische ventilatie service en onderhoud waterleidingen, riool,gas,sanitair kortom alles met betrekking op Installatietechniek.

Portfolio

Reviews (2)

 • ketel vervanging. d.m.v. leidingen aan te passen en vernieuwen van warmwater, koudwater,gas,cv,riool,dakdoorvoer en aansluiting ervan. dit is allemaal netjes gebeugeld en allemaal strak hetzelfde gebogen. foto's aanwezig.
  raadt vakman aan
  heel prettig!!,werkt goed door.wilde nog niet eens de tijd nemen om tussendoor iets te eten.hij heeft het werk niet alleen goed,maar ook hee…
  Lees meer
 • Onderhoud cv ketel. Deze hr combi ketel nagekeken, schoongemaakt, gas afgeperst, metingen verricht, pakkingen vervangen. En uitleg gegeven over de aangetroffen staat van het toestel en wat nodig is te vervangen. zo weten de klanten precies waar ze aantoe zijn.
  raadt vakman aan
  Zeer bekwaam vakman , geen vlug vlug werk . Grondig nagekeken tevens veel uitleg over toestand van ketel ....en voor eerste keer ooit gasle…
  Lees meer