W. Veenstra Schilderwerken
Schilderwerk buiten: Dakgoten, Boeiboord, topgevels
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanWilfred Veenstra heeft 3 topgevels en de bakgoten van ons huis geschilderd. Rustig en gedegen heeft hij de klus geklaard. Het bleek dat er …NorgS DijkstraSchilderwerk buiten: Gevelwerk, dakkappel en zijgevels van bijgebouw
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanPrima vakman, rustig in z'n communicatie, luistert naar wat je wil en komt zelf ook met suggesties. Zoekt van te voren uit wat het beste mat…OudehorneDennis WulffSchilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen; 3 deuren; 8 kozijnen
W.Veenstra Schilderwerken hoeft goed werk geleverd wij zijn te vrede.Beoordeling: 4.8 van 5 raadt vakman aanGroningenP.R. WeberSchilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen; 4 deuren; 12 kozijnen
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanZeer professioneel werk afgeleverd. Is precies bij het bekijken van het werk dat gedaan moet worden. Controleert nauwkeurig op aanwezigheid …AssenBinnenschilderwerk: 12 m2 wanden
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanNa zelf meerdere malen een gladde wand in de keuken zelf te sauzen, waren we niet tevreden met het resultaat. We hebben de klus op werkspot…DrachtenErwin Roossienschilderen bovenverdieping buiten
Een prima schilder. Daarbij erg vriendelijk en behulpzaam in omgang.Beoordeling: 4.2 van 5 raadt vakman aanBurgumHarke BekkemaBuitenkozijnen en deuren schilderen
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanZijn heel tevreden over het geleverde schilderwerk! Neemt de tijd om het geheel goed voor te bereiden, schuren en te verven. Is eerlijk over…GroningenBart MulderSchilderen van deuren en kozijnen buiten
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanWilfred is integer en betrouwbaar. Hij is vriendelijk en een hele harde werker. Het geleverde werk is keurig en strak. Ik ben meer dan te…UithuizenJet hietkampBuitenkozijnen schilderen op de 1e verdieping
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanTop, alleen maar lof over het uitgevoerde werk. Werkt keurig en komt zijn afspraken na. Ook als er een verhoging ten opzichte van de offerte…ZuidlarenMark Philips