W.J. Kersten B.V.

W.J. Kersten B.V. beoordelingen (244)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 26 mei 2011
    leveren en monteren extra radiator op extra leiding
    Zeer goede en vriendelijke vakman. Wilco kwam zonder meerkosten in rekening te brengen met een veel mooiere oplossing dan wat ik zelf had bedacht.
  • Review door MWJ, Voorburg
    Beoordeeld op 27 feb 2011
    Radiator vervangen en plaatsen 6 thermostaatkranen
    Zeer goede ervaring. Hartelijk man, bekwaam. Uiteindelijke prijs was lager omdat het werk minder tijd en materiaal vergde (en dat heb ik wel eens anders gezien.) Aanrader!
  • Review door Kevin, Den Haag
    Beoordeeld op 9 feb 2011
    Vervangen CV-Ketel en Waterleidingen.
    Sympathieke vakman, altijd goed gemutst. Veel nuttige tips gegeven tijdens het proces van beslissen en bepalen. Installatie CV gebeurde apart van de waterleidingen, hier zat een redelijk groot gat tussen wegens omstandheden, dit vormde allemaal geen enkel probleem. Valt verder goed afspraken met deze vakman te maken, punctueel, zeer betrouwbaar en levert in mijn ogen goed werk af. Was nadat ikzelf probeerde te vergeefs de douchekraan aan de muur te hobbyen zelfs bereid om mijn werk te herstellen, op dezelfde dag wel te verstaan. Service. Dhr Kersten gaat in de toekomst zeker weer ingeschakeld worden.
  • Review door Barry, Gouda
    Beoordeeld op 31 jan 2011
    Afwerken badkamer
    Een aantal dingen in de badkamer moesten afgewerkt worden. Plaatsen van een badwand, spiegels ophangen en het aansluiten van het water en de afvoer. W.J. Kersten heeft dit echt mooi opgeleverd. Hij is vriendelijk, geeft tips en denkt mee. Heeft ook nog de waskommen beter aangesloten. W.J. Kersten is zeker een aanrader!!
  • Review door Marcel, Den Hoorn
    Beoordeeld op 27 jan 2011
    4 kranen vervangen
    De heer Kersten heeft het werk snel en naar volle tevredenheid uitgevoerd!
  • Review door Sandra, Den Haag
    Beoordeeld op 23 dec 2010
    Badkamer renoveren
    In goed overleg werk uitgevoerd. Nog niet helemaal af, maar dat ligt aan ons, niet aan de vakman ;o)
  • Review door Boudewijn, Den Haag
    Beoordeeld op 22 dec 2010
    Totale CV installatie plaatsen + standleiding vernieuwen
    Wilco en zijn collega hebben uitstekend werk verricht. Efficiënt en netjes. Fijne vakmensen om over de vloer te hebben tijdens de verbouwing.
  • Review door Brigitte, Zoeterwoude
    Beoordeeld op 16 dec 2010
    toilet trekt niet goed door
    eerlijke vakkundige vakman