Voortman Dakbedekking
Constructie: Douglas overkapping met zijwanden 5 x 4,5; Alleenstaand
Gerrit FikkertKennismaking was leuk en gezellig. Dhr. Voortman kwam positief over. De eerste dag bij de koffie maakte ik een grapje. Ik zei: dagje werk of…Lees meerHoge HexelGerrit FikkertDakraam of lichtkoepel plaatsen : 1 raam; Dakraam plaatsen
raadt vakman aanGeweldig! Fijne aardige mensen. Was snel geregeld en eenmaal hier aan de slag, was het klusje een paar uur later al klaar. Thanks heren. Al…Lees meerTerborgRemko MenkehorstDakrenovatie: 3647 m2; Dak installeren op een nieuwe constructie
raadt vakman aanEen echte vakman. Levert uitstekend werk, iemand waarbij geldt "afspraak = afspraak". Zo was hij stipt op het afgesproken tijdstip bij ons. …Lees meerRijssendaniel schutteDakrenovatie: Lekkage verhelpen
raadt vakman aanHeel goed, Dhr. nam direct contact met ons op en heeft de lekkage van het dak van de garage direct gemaakt! Nu net heeft Dhr. het dakleer v…Lees meerEnterHJM Rutenfransgeachte HJM Rutenfrans ik wil u bedanken voor uw bericht en voor de koffie en andere lekker dingen. Met vriendelijke groet, Voortmandakbedekking Eib A Voortman.Dakrenovatie: 37 m2; Reparatie werkzaamheden; Plat dak
raadt vakman aanVakman die weet wat hij doet. Levert super strak werk. Slooft zich uit om het naar de zin te maken. Komt zijn afspraken na. André bedankte …Lees meerHengeloBert BijkerkDakraam of lichtkoepel plaatsen : 2 ramen; Lichtkoepel plaatsen
raadt vakman aanHengeloMartijn BisschopLekkage: Weet ik niet
Zeer vriendelijke man die snel wist waar het probleem zat en het in 1,5uur had verholpen.DierenDakrenovatie: 21 m2; dakbedekking nieuw dak; Plat dak
Voortman was mooi op tijd, dak dicht gemaakt, prima werk geleverd een aanrader.raadt vakman aanEefdeHerman DickmanBedankt voor bericht wens jullie veel plezier met jullie nieuwe aanbouw. Met vriendelijke groet Voortman dakbedekking