Vlaar metselwerken
Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews

• Familie, Schellinkhout
    Beoordeeld op 9 okt 2015
    Ervaren metselaar gezocht voor PIZZAOVEN
    Fantastisch mooie oven gemaakt volgens tekening. Zeer ervaren en zelfstandige vakman. We hebben er enorm veel plezier van. Wij wensen iedereen zo'n pizzaoven toe. Je kunt er ook een "dutch-oven" in zetten. Gaat als een tierelier!
  • Niels, Aerdenhout
    Beoordeeld op 5 feb 2014
    Vervangen L-vormig muurtje
    Peter Vlaar is in mijn ogen een zeer bekwame en betrouwbare vakman met een goede kennis van zaken. Hij was ruim op tijd aanwezig en is een prettig persoon om in huis te hebben rondlopen. Verder heeft hij hard doorgewerkt en de ruimte keurig achter gelaten. Ook heeft hij nog wat extra afval meegenomen.
  • Ton, Zaandam
    Beoordeeld op 11 sep 2013
    Zetten rechte wand van cellenbetonblokken 32m2
    Super! Geen ander woord voor. Snel en duidelijk op Werkspot gereageerd door Peter. Net zo snel een offerte gekregen. En in korte tijd keurig netjes het werk opgeleverd. En ook nog goed betaalbaar. Dus wat wil je nog meer dan deze vakman? Ton
  • Werkspot-gebruiker uit Zaandam
    Beoordeeld op 4 jan 2013
    klein stuk sloopwerk (3m) en 15m tussenmuren bouwen
    Peter is een vakman in hart en nieren!! Een echte proffesional. ik ben in mijn nopjes met de tussenwanden (40m2) en binnendeurkozijnen die Peter voor mij gebouwd heeft. een echte aanrader!!!!! GEWOON DOEN
  • Werkspot-gebruiker uit Berkhout
    Beoordeeld op 12 sep 2012
    Buiten muur metselen / isoleren en raam dicht metselen
    Peter is een vrolijke nuchtere man die verstand heeft van zijn werk. Heeft vooraf meerdere opties aangedragen om de klus te doen. Vond het geen probleem om de voorgestelde opties nogmaals uit te leggen. Doet wat hij beloofd en overlegd indien noodzakelijk.
  • Willem, Zandvoort
    Beoordeeld op 31 aug 2012
    erfscheidingsmuur vervangen
    LS Uitermate tevreden over het resultaat. Zeer ervaren en professioneel bedrijf.
  • Frans, Purmerend
    Beoordeeld op 28 aug 2012
    verzakte muur tussen funderingsribben
    Uitstekende vakman die snel en accuraat mijn klus heeft geklaard. Denkt mee en komt met verbeteringen die hout snijden. Zeer tevreden over het afgeleverde werk
  • Jan, Heerhugowaard
    Beoordeeld op 30 jul 2012
    Muurtje plaatsen in tuin als afscheiding
    Echte vakmanschap! Wij zijn erg blij met het resultaat. Er werd goed meegedacht en de prijs/kwaliteit verhouding is prima! Kortom echt een aanrader!