vixet
Beoordeling: 4.8 van 54.8549 reviews

• Anoniem, Wageningen
    Beoordeeld op 23 sep 2019
    Behangen: 10 m2; Behang aanbrengen
    Vooral de communicatie was erg helder, maar ook het werk was goed. Was er ook lekker snel bij.
  • Charlene, Apeldoorn
    Beoordeeld op 2 sep 2019
    Behangen: 10 m2; Behang aanbrengen
    Topservice. Op korte termijn maakte Vic tijd om een wand te behangen. Duidelijk in prijs en wat je daar voor kan verwachten. 2 dagen van te voren nog even een herinnering met de afgesproken datum en tijd. Op dag van de klus op tijd aanwezig en binnen een uur was het voorstrijken en behangen klaar. Neemt daarna nog even met je door wat je wel en vooral niet moet doen de eerste uren als het behang er op zit. Ik raad Vic aan als je op zoek bent naar een behanger die erg goed werk levert, tegen een scherp tarief
  • Anoniem, Zwolle
    Beoordeeld op 30 aug 2019
    Behangen: 12 m2; Behang aanbrengen
    Vixet reageerde heel snel en als eerste. 48 uur later hebben we contact gehad. En toen had hij ook tijd voor mij en twee uur later was hij bezig. Vic vertelde veel. Lijkt veel te weten van èn ervaring te hebben met de materialen waar hij mee werkt. Vic denkt mee. Geeft tips. Probeerde de beste manier te vinden voor mijm situatie. Ik zal Vic zeker weer vragen of adviseren aan anderen.
  • Lous, Heesch
    Beoordeeld op 9 jul 2019
    Behangen: 80 m2; Behang aanbrengen
    Onze ervaring met Vixet was uitstekend. Aanvraag werd snel beantwoord , de communicatie verliep soepel, afspraken komen ze na , echt geen enkel minpunt. Ze hebben onze woning zeer netjes behangen . Er werd vakkundig en snel gewerkt . Ik zou ze aan iedereen aanraden. Echt knap vakwerk, goede keuze geweest om voor Vixet te gaan. Nogmaals hartelijk bedankt!
  • Marcel, Baarn
    Beoordeeld op 21 jun 2019
    Behangen: 11 m2; Behang aanbrengen
    Communicatie was makkelijk en goed. Afspraken duidelijk gemaakt en na gekomen. Goed werk afgeleverd.