Anoniem, Amsterdam

Vince ClimateControl
- Beoordeeld op 28 aug 2023
Beoordeling: 3 van 5 Anoniem, Geldrop
Beoordeeld op 10 dec 2020Beoordeling: 5 van 5 Air conditioning: Nieuwe installatie; 2 apparaten; MultisplitAfspraken zijn op tijd nagekomen conform opdrachtThanh, Oirschot
Beoordeeld op 13 jul 2020Beoordeling: 5 van 5 Air conditioning: Nieuwe installatie; 3 of meer apparaten; MultisplitVince komt zijn afspraken goed na, denk heel erg goed mee en levert goede kwaliteit af. Kort gezegd, wij zijn erg tevreden met Vince.Johan, Rosmalen
Beoordeeld op 21 apr 2020Beoordeling: 5 van 5 Air conditioning: Nieuwe installatie; 2 apparaten; MonosplitVince was zeer punctueel. Zeer duidelijk in de communicatie en voorzien van zeer professioneel gereedschap en materiaal. In 1 dag in zijn eentje 2 airco’s geplaatst. Knap werk geleverd!!! Ook goed in het meedenken over de plaatsing. Al met al is dit bedrijf een aanrader. Bij een volgende klus zullen wij niet twijfelen deze man opnieuw te benaderen.Mart, Vught
Beoordeeld op 7 feb 2020Beoordeling: 5 van 5 Airconditioning repareren: 4 apparaten; OnderhoudCorrect, eerlijk en vakkundig.Ranco, Westervoort
Beoordeeld op 29 jan 2020Beoordeling: 5 van 5 Marcel, Eindhoven
Beoordeeld op 19 jul 2019Beoordeling: 5 van 5 Air conditioning: Nieuwe installatie; 1 apparaat; MultisplitVince komt zijn afspraak na. Op de slaapkamer en de zolder een airco laten plaatsen. Wij zijn zeer tevreden. Echt een vakman.Ruben, Eindhoven
Beoordeeld op 26 apr 2019Beoordeling: 5 van 5 Air conditioning: Installatie; 1 apparaat; MonosplitUitstekende ervaring met Vince. Prima werk. Denkt goed mee. Goede communicatie. Gaan zeker vaker van zijn diensten gebruik maken.Tahir, Valkenswaard
Beoordeeld op 2 apr 2019Beoordeling: 5 van 5 Dirk, Bergeijk
Beoordeeld op 28 mrt 2019Beoordeling: 5 van 5 Air conditioning: Aanschaf van het systeem, Installatie; 1 apparaat...De zolderkamer voorzien van airco. Afspraak was snel gemaakt. Prima uitleg gehad over de mogelijkheden en wat zinvol was in onze situatie. Snel een offerte gekregen en alles binnen een paar weken geregeld voor een mooie prijs. Kortom, een goede vakman!