Verbouwservice Rob Denkers

Verbouwservice Rob Denkers beoordelingen (28)

• Review door Saskia, Oosterbeek
    Beoordeeld op 18 apr 2019
    Renovatie gehele badkamer
    Al een tijdje gelden hebben we de badkamer laten verbouwen door Rob. Hij werkt hard, snel en netjes (probeert zoveel mogelijk stof in huis te beperken) en komt de afspraken na. Een jaar later hebben we door Rob ook het toilet beneden laten renoveren. Rob is een prima vakman die alles alleen doet, maar wel goed werk levert. Wij raden hem zeker aan.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Veenendaal
    Beoordeeld op 14 nov 2016
    Badkamer plaatsen
    Rob heeft uitstekend werk geleverd, was zeer flexibel. De verbouwing van het hele huis had een strakke planning en Rob was bereid om extra werk op te pakken.Alles was gereed voordat we verhuisden. Rob, ondanks dat het alweer ruim een jaar geleden is, zijn we je nog steeds dankbaar voor je afgeleverde werk!
  • Review door joachim, Amersfoort
    Beoordeeld op 18 nov 2015
    Toilet renoveren
    prima en snel uitgevoerd
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Elst
    Beoordeeld op 4 mei 2015
    Wastafelmeubel plaatsen
    Prima vakman, keurig werk geleverd! Zelfs afval voor ons afgevoerd.
  • Review door Maarten, Ede
    Beoordeeld op 22 apr 2014
    Leveren en plaatsen van twee Velux GGL fk06 2050
    Netjes, professioneel, vakkundig. De klus is naar volle tevredenheid uitgevoerd en het resultaat mag er wezen. Wij zijn zeer te spreken over Rob en het werk dat hij aflevert. Van ons krijgt hij op alle vlakken een dikke 10.
  • Review door Folkert, Nijmegen
    Beoordeeld op 28 jan 2014
    renovatie winkelruimte
    Snel, goed, niet duur, veelzijdig: ik kon en kan me eigenlijk niets beter wensen.
  • Review door Marloes, Amersfoort
    Beoordeeld op 27 dec 2013
    Verbouwing badkamer en toilet
    Rob is een goede vakman die weet waar hij mee bezig is. Hij voert zijn werk prima volgens afspraak uit en denkt graag mee over de mogelijkheden. Ook is meer- of minderwerk voor hem geen probleem. We zijn erg tevreden over het resultaat.
  • Review door Marijke, Ede
    Beoordeeld op 29 nov 2013
    Badkamer renoveren
    Rob heeft naast de renovatie van min badkamer ook nog de toilet ruimte beneden gerenoveerd en een zolderraam vervangen. Deze man kent echt zijn werk. Vooral het tegelwerk is perfect gedaan. Hij komt na wat je met hem overeengekomen bent. Wel aan te raden om duidelijke begin/eind tijden van de dagindeling met Rob af te spreken Hij denkt in twijfel gevallen echt met je mee, adviseert en voert uiteindelijk jouw keuze uit. TOP!! De volgende klus bij mij door deze vakman staat op de planning voor het voorjaar 2014!
  • Review door Laurens, Wijk bij Duurstede
    Beoordeeld op 12 mei 2013