Verhuizing binnen gebouw: Huishoudelijke apparatuur
Prima bedrijf. Vriendelijk, professioneel en harde werkers voor scherpe prijs. Echte aanrader.raadt vakman aanDongenRoy van der LeeVerhuizing binnen gebouw: Kast
raadt vakman aanWij moesten bijna 10 meter aan (Pax) kasten laten verplaatsen naar een ondergelegen verdieping. Een hele klus omdat er veel moest worden ged…Lees meerAmsterdamDimitri SchellensVerhuizen: Amsterdam; Uit elkaar halen en in elkaar zetten van spullen
Hard en snel gewerkt, supervriendelijk, prettige communicatie. Aanrader!raadt vakman aanAmsterdamVerhuizen: amsterdam
Goeie jongens, goeie prijzen, super serviceraadt vakman aanAmsterdamMark Jan MeerdinkVerhuizen: 1018 EC Amsterdam; lift!
Chille gasten, op tijd, klus goed geklaard. Ik zou ze zo weer inhuren.raadt vakman aanAmsterdamFé WielemakerVerhuizen: Object via het dakraam op de 1e verdieping krijgen.
Snelle reactie, goed geholpen en hele vriendelijke verhuizers! Echt een aanrader!raadt vakman aanHoutenVerhuizing binnen gebouw: Bank
raadt vakman aanWat een toppers!!! Wat voor ons een onmogelijke klus leek, hebben de heren binnen 30 minuten opgelost. Zeer vriendelijk en enorm behulpza…Lees meerAlkmaarPeter van RosmalenVerhuizen: Hoogeveen
raadt vakman aanVoor een nette prijs zijn mijn spullen vanuit een opslagplaats naar mijn appartement gebracht. I.v.m. drukte op de weg waren ze iets later e…Lees meerOmmenVerhuizing binnen gebouw: Huishoudelijke apparatuur
Prima kerels. Keurig, netjes en vriendelijk.raadt vakman aanVughtMart Hoeks