Bekijk alle vakmensen

VEBARO Beveiligingen

Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Nieuwegein
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Biedt garantie
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroep

 • Elektricien

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 73717991

VEBARO Beveiligingen is een kleine onderneming die voorziet in allerlei soorten beveiligingen en (de daarbij horende) elektrotechnische werkzaamheden. Wij leveren en installeren inbraakbeveiliging, camerabewaking, Smarthome systemen en alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden. Wij geven advies over de veiligheid en beveiliging van uw woning of bedrijfspand. Dit advies wordt opgesteld conform een gerenommeerde Nederlandse security-management methode, genaamd 'de Haagse methodiek'. Wij doen veiligheidskeuringen op de volgende normeringen; NEN 3140 Elektrische arbeismiddelen NEN-EN-IEC 60794-4 Lasapparatuur NEN 2484 Ladders en Trappen NEN 1004 Rolsteigers NEN-EN 818 Hef- en Hijsmiddelen Wij verrichten alle soorten elektrotechnische werkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan het vervangen of extra bij plaatsen van wandcontactdozen of schakelaars, het omleggen van het leidingwerk voor een nieuwe keuken, het uitbreiden, moderniseren, fatsoeneren of vervangen van de groepenkast, krachtgroepen plaatsen en gehele (elektrotechnische) nieuwbouw of renovatie van uw woning. VEBARO Beveiligingen is gevestigd in Nieuwegein, provincie Utrecht. Wij beperken ons echter niet tot onze eigen regio. Heeft u een mooie klus, dan komen wij die graag uitvoeren.

Portfolio

Reviews (6)

 • Schakelaars of stopcontacten: 4 stopcontacten; 2 schakelaars; Insta...
  raadt vakman aan
  Wat een genot om met Bas samen te werken! Hij dacht goed met ons mee. En kwam met hele praktische en goed uitvoerbare oplossingen. Hij werkt…
  Lees meer
  Utrecht
  Mireille Geurts
 • Groepenkast installeren of vervangen: Gereedmaken voor installatie...
  raadt vakman aan
  Communicatief sterk en komt de afspraak goed na. Wat wil een mens nog meer, dit noem ik pas echt ontzorgen 2.0.
  IJsselstein
  Hans Teeuwen
 • Schakelaars of stopcontacten: lekkage opsporen
  raadt vakman aan
  Dit was de vakman, waar ik naar zocht. Hij is geweest . Deed dingen, dronk koffie, deelde alle info. Probleem is opgelost. Bedankt Bas !
  Alphen aan den Rijn
  Chris Langer
Bekijk alle reviews