Thorsten, Helmond

Van Gend elektro installatie & service
- Beoordeeld op 7 okt 2024
Beoordeling: 5 van 5 - Werkspot-gebruiker uit Den BoschBeoordeeld op 5 mei 2024
Beoordeling: 5 van 5 - Petra Janssen, NijmegenBeoordeeld op 23 apr 2024
Beoordeling: 5 van 5 Diagnose van elektrische systemen: ApparatuurWij zijn super blij met de uitvoering van onze klus. Danny is erg aardig, denk met je mee en heeft alles uiterst snel en professioneel gemaakt. Echt Super! - Anouk, Heeswijk-DintherBeoordeeld op 6 apr 2024
Beoordeling: 5 van 5 Elektrische laadpaal: InstallatieDanny is heel vriendelijk en komt eerst langs voor een adviesgesprek waardoor hij een goed beeld heeft van de situatie/klus die moet gebeuren. Hij geeft een eerlijk advies en is snel beschikbaar. Heel erg blij met deze goede service! - Gerald, NistelrodeBeoordeeld op 11 apr 2022
Beoordeling: 5 van 5 Groepenkast installeren of vervangen: Groepenkast installeren of ve...Ondanks drukke tijden toch snel mijn stoppenkast kunnen laten vervangen. Een echte vakman die je helder en duidelijk informeert waarbij je niet voor verassingen komt te staan. Ben dik tevreden over de manier waarop en hoe hij deze klus heeft uitgevoerd. - P, VeghelBeoordeeld op 8 feb 2022
Beoordeling: 5 van 5 Groepenkast installeren of vervangen: 6 groepen; Extra groep instal...Prima werk geleverd, duidelijke afspraken. - Bert, MierloBeoordeeld op 29 jan 2022
Beoordeling: 5 van 5 Groepenkast installeren of vervangen: 10 groepen; Opknappen doucher...Danny is een echte vakman. Levert prima werk. Heeft de groepenkast vervangen en een badventilator aangesloten. Komt nog terug voor de aanleg van een pv verdeler en de aanleg van een tuinverlichting. - Miranda, HelmondBeoordeeld op 30 sep 2021
Beoordeling: 5 van 5 Groepenkast installeren of vervangen: Groepenkast installeren of ve...Danny is een betrouwbare, nette en aardige vakman die zijn afspraken nakomt en snel en vakkundig te werk gaat. Nette prijs en goed werk geleverd. Een aanrader! - Inge , GemertBeoordeeld op 14 sep 2021
Beoordeling: 5 van 5 Schakelaars of stopcontacten: 1 stopcontact; InstallerenIk ben zeer tevreden over hoe Danny de opdracht heeft uitgevoerd. Vriendelijk en behulpzaam heeft hij mij geadviseerd over het aanbrengen van het stopcontact. Daarnaast hebben we in goed overleg besloten om de verouderde stoppenkast te vervangen door een nieuwe. Binnen een paar dagen viel de stroom uit in de avonduren en heb ik hem gebeld. Zonder problemen en binnen zeer korte tijd is Danny gekomen en bleek het een kapotte verlengsnoer te zijn. Service in de directe omgeving blijkt meer waard dan een goedkopere offerte dat blijkt wel. Ik kan Danny dan ook zeer aanbevelen! - Werkspot-gebruiker uit EindhovenBeoordeeld op 17 aug 2021