Van de Kamp Timmer- & Afbouwbedrijf
Beoordeling: 4.3 van 54.356 reviews

• Stefan, Tiel
    Beoordeeld op 18 dec 2012
    Plaatsen houten kozijn
    Zeer tevreden over het resultaat! Netjes en vakkundig werk geleverd.
  • Nicolette, Cothen
    Beoordeeld op 26 mrt 2012
    Wandkast op maat
    Uitstekend werk geleverd. Creatief meegedacht over het ontwerp van onze kastenwand. Nauwkeurig overlegd over ieder detail. Uitvoering op tijd en perfect afgewerkt. We hebben een prachtige kast van hoogwaardige kwaliteit voor een goede prijs. Opvallend vond ik verder hoe netjes er door ArdJan werd gewerkt. Na afloop van het werk vonden we ons huis brandschoon terug. We raden dit bedrijf aan!
  • RGH, Heteren
    Beoordeeld op 26 sep 2011
    allround ZZp voorman timmerman gezocht
    prima vakman tot in de kleinste details. Voor ons heeft hij als meewerkend uitvoerder gefunctioneerd op een heel veelzijdige klus en heeft deze netjes ten einde gebracht. Iedere dag netjes op tijd, als het moest werkte hij over. Bedankt Ardjan!
  • Thijs, Wijk bij Duurstede
    Beoordeeld op 31 mrt 2011
    3-puntssluiting plaatsen
    Prima vakman, die keurig werk heeft geleverd volgens afspraak. Bij een eventuele volgende opdracht benader ik zeker Van de Kamp weer. Een aanrader wat mij betreft. Groet Thijs

Geachte heer Douwes, hartelijk dank voor uw referentie, Met vriendelijke groet, ArdJan van de Kamp
    Reactie geplaatst 31 mrt 2011
  • Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 6 mei 2010
    kozijn vervangen
    zeer tevreden over dit bedrijf
  • Werkspot-gebruiker uit Utrecht
    Beoordeeld op 22 mrt 2010
    Nieuw binnenkozijn plaatsen
    Ard Jan van de Kamp is een prima vakman en een prettig persoon om mee te werken. Hij werkt precies en laat alles netjes achter. Wij kunnen hem van harte aanbevelen. Ruud v.d. S.

Geachte heer Van der Schaaf, Hartelijk dank voor uw referentie. Met vriendelijke groet, ArdJan van de Kamp
    Reactie geplaatst 22 mrt 2010