Werkspot-gebruiker uit Amsterdam

Tiptop real estate onderhoud
- Beoordeeld op 10 apr 2024
Beoordeling: 5 van 5 - Ferry, HaarlemBeoordeeld op 2 apr 2024
Beoordeling: 5 van 5 Binnenschilderwerk: 10 m² wanden; 6 m² plafonds; 1 deur; 2 raamkozi...Mark kwam snel langs om de klus te beoordelen, en stuurde een nette offerte. De communicatie verliep daarna voor ons gevoel een beetje rommelig. Detail, want over het uitgevoerde werk zijn we echt dik tevreden. Mark werkt netjes (alles goed afgedekt) en levert vakwerk, volgens afspraak. Absoluut 5 sterren waard. Een aanrader. - Lizzy, AmsterdamBeoordeeld op 21 mrt 2024
Beoordeling: 5 van 5 Binnenschilderwerk: Trapgang(en)Mark kwam snel langs om de situatie te bekijken en kwam met een realistische offerte. Weekje later had ik al een mooi geschilderde trappengang :) - Chiara Cherillo, AmsterdamBeoordeeld op 14 mrt 2024
Beoordeling: 5 van 5 Binnenschilderwerk: Slaapkamer(s), Woonkamer, Badkamer, GangZeer ervaren vakman die mooi werk heeft geleverd. Alle muren en plafond strak wit. Mark houd zich aan de afspraken en werkt erg snel. Raad hem zeker aan. - Vic, AmsterdamBeoordeeld op 23 feb 2024
Beoordeling: 5 van 5 Binnenschilderwerk: 150 m² wanden; 40 m² plafonds; 3 deuren; 2 raam...Mark is een goede vakman en fijne vent - Werkspot-gebruiker uit BennebroekBeoordeeld op 8 feb 2024
Beoordeling: 4 van 5 Binnenschilderwerk: Betreft balken aan plafond in woonkamerFijne vakman die netjes werkt en zich aan de afspraken houdt. - Tobias, HeemstedeBeoordeeld op 16 jan 2024
Beoordeling: 5 van 5 Binnenschilderwerk: 10 deuren; 3 raamkozijnen; 2 trappen; Hele huis(Bewerkt op 24 jan 2024)We hebben supergoede ervaringen met Mark. Nadat hij naar tevredenheid het schilderen van het houtwerk had afgerond, hebben we hem daarom ook gevraagd voor de muren. Ook daar waren we zeer tevreden over. Hij werkt netjes, efficient en nauwkeurig, denkt goed mee en communiceert duidelijk. En, ook belangrijk, het is gezellig om hem in huis te hebben! - Wies, AmsterdamBeoordeeld op 11 dec 2023
Beoordeling: 5 van 5 Binnenschilderwerk: 5 raamkozijnen; Slaapkamer(s), WoonkamerSuper blij dat ik Tiptop heb ingehuurd. Mark was zeer vriendelijk, behulpzaam en kundig. Super mooi resultaat. Ik zou Tiptop aan iedereen aanraden! - Werkspot-gebruiker uit AmsterdamBeoordeeld op 18 sep 2023
Beoordeling: 5 van 5 Binnenschilderwerk: 2 trappen; Trapgang(en)Goede communicatie, snel en keurig afgewerkt. Zeker nog een keer als we een klus hebben. - Leon, BeverwijkBeoordeeld op 8 aug 2023
Beoordeling: 5 van 5 Binnenschilderwerk: 10 m² wanden; 2 trappen; Trapgang(en)Mark en zijn dochter Eliza hebben binnenshuis 12 raamkozijnen en een open en dichte trap geschilderd (trapboom & zijkanten trap) Mark wilde eerst de klus zien alvorens hij met een prijs kwam. Hij heeft dus een eerlijke prijs op basis wat hij ziet en wat er moet gebeuren van de klant. Iedere ochtend stipt om 08:00u stonden ze voor de deur. Ze werken netjes en secuur en hebben respect voor andermans spullen. Na afloop van iedere werkdag ruimen zij netjes alles op en stofzuigen zij waar gewerkt is. Wij hebben deze toppers al zeer prettig ervaren en zullen ze bij een nieuwe klus zeker weer bellen. Contact is makkelijk en soepel verlopen en wij twijfelde ook geen moment om het voorschot waar om gevraagd werd te betalen. Leon & Denise