Tiptop real estate onderhoud
Tiptop real estate onderhoud
Beoordeling: 4.9 van 54.9561 reviews

Beoordeeld op 18 sep 2023
    Binnenschilderwerk: 2 trappen; Trapgang(en)
    Goede communicatie, snel en keurig afgewerkt. Zeker nog een keer als we een klus hebben.
  • Leon, Beverwijk

Beoordeeld op 8 aug 2023
    Binnenschilderwerk: 10 m² wanden; 2 trappen; Trapgang(en)
    Mark en zijn dochter Eliza hebben binnenshuis 12 raamkozijnen en een open en dichte trap geschilderd (trapboom & zijkanten trap) Mark wilde eerst de klus zien alvorens hij met een prijs kwam. Hij heeft dus een eerlijke prijs op basis wat hij ziet en wat er moet gebeuren van de klant. Iedere ochtend stipt om 08:00u stonden ze voor de deur. Ze werken netjes en secuur en hebben respect voor andermans spullen. Na afloop van iedere werkdag ruimen zij netjes alles op en stofzuigen zij waar gewerkt is. Wij hebben deze toppers al zeer prettig ervaren en zullen ze bij een nieuwe klus zeker weer bellen. Contact is makkelijk en soepel verlopen en wij twijfelde ook geen moment om het voorschot waar om gevraagd werd te betalen. Leon & Denise
  • Anoniem, Beverwijk

Beoordeeld op 25 jun 2023
    Binnenschilderwerk: 3 raamkozijnen; 1 trap; Slaapkamer(s), Trapgang...
    Wij zijn zeer tevreden met de uitvoering! Mark denkt goed mee en heeft ideeën waar wij echt wat aan hebben. Voor ander bijkomend werk, weet hij iemand te regelen. Hij werkt snel en is zeker niet te duur. Voor de volgende klus, gaan wij hem bellen. Tot dan!
  • Anoniem, Hoofddorp

Beoordeeld op 14 jun 2023
    Binnenschilderwerk: 10 m² wanden; 1 trap; Trapgang(en)
    Tiptop is het zeker geworden, de eigenaar Mark is zeer zaken deskundig en denkt met je mee. Over budget, kwaliteit en planning.het volgende project is al besproken

Beoordeeld op 12 jun 2023
    Binnenschilderwerk: 60 m² wanden; 30 m² plafonds; 4 deuren; 4 raamk...
    Heel fijn met Mark in zee te zijn gegaan. Wat andere niet voor elkaar kregen van Werkspot en mij niet het vertrouw gaven gaf Mark dat wel. Ook de stucadoor die door Mark geregeld werd was ik zeer tevreden over. Kortom, duidelijk, snel en vakkundig werk geleverd en zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt Mark van tiptop real estate onderhoud ik zal jou ook zeker aanbevelen aan vrienden,familie of kennissen! Groetjes Esther

Beoordeeld op 4 jun 2023
    Binnenschilderwerk: Slaapkamer(s), Woonkamer, Gang, Trapgang(en)
    We hebben in de herfst van 2022 ons huis door tiptop real estate laten stuccen (herstelwerkzaamheden) en schilderen. Hoewel een aantal vlakken goed zijn gegaan, zijn we teleurgesteld over het eindresultaat. Ik heb lang gewacht met deze review maar nu we een muurtje willen schilderen en de rollers in de verf zijn achtergelaten, met schimmel en al, toch deze review. - slordig reparatie werkzaamheden, na overleg bijgewerkt maar zonder resultaat. Herstel verfwerkzaamheden slordig uitgevoerd met kleurverschil als resultaat - veel tape resten laten zitten, ook op plekken waar je niet zonder steiger komt… - niet afgesproken verf gebruikt (schrobklasse 2 ipv 1) - niet geschuurd voor het schilderen dus niet strak - verfresten op de houten trap niet weggehaald - een dag voor afgesproken einddatum gaf tip top aan ‘minstens 2 dagen extra nodig te hebben’, we hebben toen een vakantiepark geboekt, uiteindelijk bleek het maar om een halve middag extra te gaan. Kortom, teleurgesteld.
    (Bewerkt op 5 jun 2023)

Beste Nienke torensma/ abid, Bedankt voor je review, ik heb getracht je te bereiken via de app en ik heb geprobeerd je te bellen maar helaas geen reactie. Ik vind dat Jammer en vooral omdat we een super goed contact hadden en we heel goed uit elkaar zijn gegaan vind ik dit een half jaar na dato een beetje raar en kinderachtig! want als je mij een bericht had gestuurd en/ of gebeld had hadden we tot een oplossing kunnen komen. En is dit reviews mijn ziens ook zeer onnodig en ongepast aangezien ik altijd een oplossing zou geven. Mvg Mark

Beoordeeld op 9 apr 2023
    Binnenschilderwerk: 40 m² wanden; Slaapkamer(s)
    Wij zijn tevreden met de schilderklus uitgevoerd door Mark! Snel geregeld en duidelijk gecommuniceerd. Ik zal Mark zeker weer inzetten in de toekomst.
  • Tjeerd, Aalsmeer

Beoordeeld op 11 mrt 2023
    Binnenschilderwerk: 2 trappen; Trapgang(en)
    Mark komt afspraken feilloos na, werkt secuur en heeft duidelijk plezier in zijn werk. Onze trappen zijn geweldig opgeknapt en hij is zelfs op zijn vrije zaterdagochtend terug gekomen voor wat laatste details, zonder dat wij hier om hadden gevraagd. Gezellig, betrouwbaar, kwaliteit: aanrader!
  • Rebecca Devlin, Amsterdam

Beoordeeld op 4 mrt 2023
    Binnenschilderwerk: Hele huis
    Excellent service and communication! I hired Mark for a paint job in a new apartment and very happy with the results. Would highly recommend Tiptop real estate.