Tiptop real estate onderhoud
Binnenschilderwerk: 80 m² wanden; 50 m² plafonds; 3 deuren; Woonkam...
Beoordeling: 4.8 van 5 raadt vakman aanMark is iemand waar je snel mee kan schakelen. Hij heeft zorgvuldig, snel en vakkundig gewerkt voor een redelijke prijs. We zijn zeer tevred…HaarlemWim EvertsBinnenschilderwerk: 354 m² wanden; Hele huis
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanNa een mislukte poging van mijzelf om de muren te schilderen. Ben ik met spoed op zoek gegaan naar een vakman. Waarschijnlijk lees je deze r…AlmereBram PesikBinnenschilderwerk: 10 m2 wanden; 1 deur; 8 raamkozijnen; 1 trap
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanMark is een betrouwbaar. Afspraak is afspraak. Hij heeft zorgvuldig en snel gewerkt voor een redelijke prijs. Mijn vrouw en ik zijn zeer tev…AmsterdamBinnenschilderwerk: 8 m2 wanden; 7 m2 plafonds
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanSnelle reactie en efficiente communicatie. Ik wist onmiddellijk alle details inzake prijs etc. Snel een datum overeengekomen en het werk is …AmsterdamLaura VergutsBinnenschilderwerk: 100 m2 wanden; 50 m2 plafonds
Mark heeft super werk afgeleverd. Is heel goed bereikbaar, geeft goede adviezen en reageert snel. Zou zo weer met hem werken!Beoordeling: 4.8 van 5 raadt vakman aanHaarlemBinnenschilderwerk: Wanden, Plafonds
De ervaring met Mark was goed de klus is goed uitgevoerd.Beoordeling: 3.8 van 5 Ida SinkeAmsterdamIda SinkeBinnenschilderwerk: 75 m2 wanden; 6 raamkozijnen
Beoordeling: 4.8 van 5 raadt vakman aanMark is een topgozer. Levert goed werk af, binnen de afgesproken tijd, komt alle afspraken na, zorgt dat je een tevreden klant bent. Dat is …AmsterdamRené NijhuisBinnenschilderwerk: 2 trappen
Beoordeling: 4.6 van 5 raadt vakman aanMark reageerde heel snel na het plaatsen van de opdracht. Kon snel langskomen voor de offerte en het werk was binnen de afgesproken tijd afg…WaddinxveenSchilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen; 4 deuren; 4 kozijnen
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanOk de klus werd uiteindelijk "wat" meer dan alleen schilderwerk kozijnen en deuren. Maar dat was al n beetje de verwachting...soms dacht i…Hillegommelanie de grootBinnenschilderwerk: Wanden, Optioneel een barmeubel
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanTop schilder, werkt secuur en levert uitstekende kwaliteit. Wat voor tegenslagen zich ook maar voor doen tijdens de klus, hij bijt zich vas…HaarlemMicke Drabbe