Technisch Installatie buro Martin

Technisch Installatie buro Martin beoordelingen (312)

• Review door Berdien, Amsterdam
    Beoordeeld op 6 mrt 2019
    CV vervangen
    Geweldig! ik moest een nieuwe CV ketel hebben. Martin heeft dit van A tot Z geregeld en gedaan. Heeft tussendoor ook nog een lekkage verholpen. Ketel en werkzaamheden waren goed geprijsd. Veel prettiger, voordeliger, sneller en beter dan bij 'de grote jongens'. Echte aanrader!
  • Review door Tijmen, De Meern
    Beoordeeld op 1 dec 2018
    Deinstalleren en verwijder 600 liter boilervat
    Martin reageerde snel, handelde snel en heeft zijn job perfect uitgevoerd. Hier en daar een handje toegestoken om wat zaken te tillen, maar dat was zoals afgesproken. Nog wat extra tips van hem gekregen of toekomstige installatie. Ik zou hem morgen bellen voor de volgende installatie!
  • Review door stanley, Wormerveer
    Beoordeeld op 2 okt 2018
    cv plaatsen
    perfect geholpen door martin. Ook nog wat tips van hem gehad. ik ben blij dat ik hem gekozen heb.
  • Review door Tansu, Alkmaar
    Beoordeeld op 28 sep 2018
    Leidingaansluitingen met radiatoren BG vervangen
    Ontzettend prettige en professionele ervaring. Martin kwam op de zaterdagochtend kijken en maandagochtend was de klus al geklaard. Erg snel en goed.
  • Review door Otto, Amsterdam
    Beoordeeld op 4 sep 2018
    Gasleiding achter fornuis inkorten en afdoppen
    Klus goed en op heel korte termijn uitgevoerd. Martin denkt met je mee en gaf mij ook nog wat andere tips voor een klus die ik zelf aan het uitvoeren was.
  • Review door Ruben, Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 3 aug 2018
    3 paneelradiatoren permanent verwijderen / afdoppen
    Alles helemaal volgens afspraak. Martin heeft rustig gekeken wat de mogelijkheden waren betreft het verwijderen van onze radiatoren en heeft de klus uitstekend uitgevoerd. Zeer tevreden en bel hem zeker voor een volgende klus.
    Beoordeeld op 18 jul 2018
    Opsporen en verhelpen gaslek
    Martin reageerde snel op mijn oproep en kon ook snel langskomen. Gelukkig hoefde alleen een kraan vervangen te worden en was de klus vlot geklaard. Aardige man, komt vakkundig over. Ik zou hem bij een volgende klus zo weer inschakelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen
    Beoordeeld op 16 jul 2018