Technisch Bedrijf I. Broecks

Technisch Bedrijf I. Broecks beoordelingen (82)

• Review door Niek, Harderwijk
    Beoordeeld op 7 mrt 2011
    Schoorsteen lekkage verhelpen
    Igor heeft prima werk geleverd! De lekkage van de schoorsteen lijkt te zijn verholpen, het werk ziet er netjes uit. Daarnaast heeft Igor ons gewezen op een ander gebrek op het dak, wat we hebben kunnen aankaarten bij de dakbedekker (een eerdere klus bij een ander) die dat blijkbaar niet goed had opgeleverd. En hij is prettig in de omgang.
  • Review door Joyce, Amersfoort
    Beoordeeld op 11 feb 2011
    lekkage
    Aangepaste referentie: 30-3-2012, Zojuist is door een ander bedrijf het dakleer van beide dakkappellen, die door Igor zijn aangebracht, verwijderd. Het is schrikbarend !!! Het was zeiknat tussen de 2 lagen, alles lag los, randen waren niet juist bevestigd en overal slordig en vreemd gekit... Gisteren is er een ander bedrijf geweest van de verzekering : die hadden nog nooit zoiets gezien, zo slordig en onprofessioneel. Hoewel wij Igor een aardig en meedenkend persoon vinden en hij een deel (1/4 ) van het betaalde bedrag uiteindelijk heeft terug betaald (wat onze kosten lang niet dekt en de verzekering dus ook niet !!) moeten wij concluderen dat Igor deze klus zeer slecht en met nog meer schade heeft afgeleverd dan het was: wij zijn nog wel even bezig met alles herstellen en sparen voor de enorme extra kosten.
  • Review door BAs, Kortenhoef
    Beoordeeld op 8 feb 2011
    Reparatie lekkend dak schuurtje
    Igor Broecks levert goed werk. Eerlijk advies, goeie prijs kwaliteit verhouding, snel en accuraat met offertes en uitvoering en komt zijn afspraken na of belt netjes van te voren. Een voorbeeld voor veel anderen wat mij betreft!
  • Review door Emmy, Bussum
    Beoordeeld op 31 jan 2011
    Woonkamen +3 slaapkamers scchilderen
    Ook voor deze klus ben ik erg tevreden met Technisch bedrijf I Broecks. Ik ben erg tevreden met het prijs en de aanpak van Igor. Ik moet zeggen dat ik het erg op prijs stelde dat de heer in korte tijd kaar was met de klus want anders zit je ook maar in de rotzooi van het schilderen. Gewoon een erg tevreden klant.
  • Review door Emmy, Bussum
    Beoordeeld op 31 jan 2011
    bitumen schuurdak vernieuwen
    Technisch bedrijf I.Broecks is mij heel erg goed bevallen. Igor heeft de opdracht heel goed uitegevoerd zonder dat ik er verder omkeek naar had. Ik kon gewoon verder gaan met mijn werk en dergelijke en Igor wist precies wat ie moest doen en waar ie mee bezig was. Ik weet zeker als ik weer eens een klus heb dat ik hetzelfde bedrijf benader. Bedankt.
  • Review door H.W., Huizen
    Beoordeeld op 16 jan 2011
    woonkamer, hal en trappenhuis, overloop, trapbomen en hekwerk zolder
    Igor is positief ingesteld en van goede wil. Schilderen is echter een echt vak waar hij helaas tijdens de klus achter komt. Resultaat valt of staat bij: Goed afdekken vloer, goed schuren en gronden. Afspraken maken en op tijd komen is lastig. Het resultaat is uiteindelijk (na veel overleg en inspanning) redelijk. Prijs blijkt na opname hoger dan aanbieding (geldt overigens ook voor andere aanbiedingen).
  • Review door Jasmin, Bussum
    Beoordeeld op 14 jan 2011
    65m2 dak dekken
    Technisch bedrijf I.Broecks is het voorbeeld hoe een vakman te werk moet gaan. Ik ben heel erg blij dat ik voor beide van mijn klussen dit bedrijf heb gekozen. Meneer was elke dag mooi op tijd aanwezig en ging gelijk aan het werk, en dat is toch wat je wilt als klant. Ik ben een heel tevreden klant. gr J Zeljkovic
  • Review door Jasmin, Bussum
    Beoordeeld op 11 jan 2011
    plafond herstellen
    Mijn ervaringen met Technisch bedrif I.Broecks waren bij deze klus heel erg goed. De heer Broecks kon gelijk aan de slag en daar was ik eigenlijk heel erg blij mee. Zelfs vochtplekken heeft de heer goed weggewerkt en dat was toch erg belangrijk voor mij. De heer dacht goed met me mee over hoe of wat en gaf me hele nuttige tips waar ik veel mee kon. De heer is flexiebel met me omgegaan en heeft op mijn verzoek lange dagen gemaakt om de klus zo snel mogelijk af te krijgen. Ik ben blij dat ik voor dit bedrijf heb gekozen, en kan Technisch bedrijf I.Broecks iedereen aanraden. mvg, J Zeljkovic
  • Review door Bertjan, Almere
    Beoordeeld op 15 sep 2010
    lekkage onder pannendak
    zeer snelle en coortecte reactie. Probleem is snel en redelijke gepijsd opgelost!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hilversum
    Beoordeeld op 4 aug 2010
    Schilderen woonkamer en hal
    Alles is goed verlopen en de communicatie tussen beide partijen was goed. Ben zeer tevreden over de samenwerking.