Behangen: 95 m² woonkamer, 2 slaapkamers, hal en muurtje keuken
raadt vakman aanSucces Klusservice kan ik iedereen aanraden. (En dat zal ik ook zeker doen!) Rob en zn vrouw hebben mijn gehele woning behangen, en het zat…Lees meerLelystadJudith PostBehangen: 20 m2; Behang aanbrengen
raadt vakman aanROB is a GREAT Handyman!! And much more than that!! Very professional performer and I’m not easy. (Artist, can u imagine) I have my own st…Lees meerAmsterdamSigal MadmonyBehangen: 5 m2; Behang aanbrengen
raadt vakman aanRob is een super goede en betrouwbare behanger. Hij kwam nog extra terug ivm te weinig behang om het netjes af te maken 👍👍👍. Top gedaan…Lees meerAmsterdamAnne KoningBehangen: 80 m2; Behang aanbrengen, Oude behang verwijderen
raadt vakman aanHet was een spoedklus en Succes klusservice heeft dit goed opgepakt an aangepakt. Werk opgeleverd volgens opdracht binnen de gestelde termij…Lees meerPurmerendBehangen: 20m2; Behang aanbrengen
raadt vakman aanRob heeft heel netjes behangen. Het patroonbehang in de kinderkamer en op de wc’s ziet er super uit! Ook heeft hij de plinten in de woonkame…Lees meerHaarlemTisha EetgerinkBinnenschilderwerk: Wanden, Plafonds, Deuren, Kozijnen
raadt vakman aanRob heeft bij mij de alle plafonds gewit en alle vertrekken van het huis behangen. Waarvan 1 muur patroon behangen was. Dat heeft hij netje…Lees meerPurmerendMarion BoxBinnenschilderwerk: 2 deuren; 5 raamkozijnen; 1 trap
Ondanks dat de watergedragen verf soms moeilijk wilde dekken heeft Rob erg netjes gewerkt en mooi vakwerk afgeleverd.raadt vakman aanZuidschermerArnaud G.M. WitloxSlaapkamers behangen
De muren waren in slechte staat, maar Rob heeft toch het behang er netjes op aangebracht, ook het grote formaat fotobehang.raadt vakman aanIJmuidenYvonne Bax-BakkerMuurtje behangen
Fijn gewerkt met Rob. Hij heeft super netjes het patroon behang geplaatst. Heel erg blij met het resultaatraadt vakman aanHaarlemHanneke AldenhuijsenBehangen halletje woning
Hij heeft super netjes en goed gewerkt. Heeft me enorm geholpen en ook goed advies gegeven. Ik zou hem zo weer inhuren!raadt vakman aanAmsterdamErnst van H.