Stukadoorsbedrijf MaRo

Stukadoorsbedrijf MaRo beoordelingen (41)

• Review door Wilfred, Haren
    Beoordeeld op 23 feb 2018
    stucen 4 kamers en overloop op bovenverdieping
    Zeer goede stucadoor. Qua organisatie en planning schort er wel wat aan communicatie kan ook beter. Kwaliteit van het werk is wel zeer goed!
    (Bewerkt op 24 feb 2018)

Hartelijk dank voor de mooie woorden en ben erg blij dat u zo tevreden bent over de kwaliteit. En inderdaad als het erg druk is en ik zit aan een aantal deadlines dan wil dit wel eens ten koste gaan van de organisatie en de planning.

Reactie geplaatst 24 feb 2018
  • Review door Rein, Paterswolde
    Beoordeeld op 22 feb 2018
    Stucen trapgat en gang en klein plafond boven
    Mark is een uitstekende stucadoor die met zorg zijn werk doet. Het eindresultaat is hartstikke goed. Hij gaat de vervolgwerkzaamheden ook uitvoeren in de toekomst, dat weet ik zeker. Ik heb mijn stucadoor gevonden.

Super referentie. Heel hartelijk dank voor de mooie woorden en ben erg blij dat u zo tevreden bent. Daar doe je het uiteindelijk ook voor. Nogmaals dank hiervoor

Reactie geplaatst 22 feb 2018
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eelde
    Beoordeeld op 22 mrt 2017
    Stucen woonkamer en keuken
    Na een aantal keer gemakkelijk contact te hebben gehad zou Mark bij ons in januari komen stucen in Eelde. Helaas lieten andere werkzaamheden op zich wachten en moesten we het uitstellen. Nadat deze werkzaamheden klaar waren, weer contact gezocht. Jammer voor ons kon het in eerste instantie pas later dan we hoopten. Maar omdat ik in verwachting ben en we snel in ons huisje wilden, heeft hij tussendoor gaatjes gevonden om ons te helpen! Helemaal super! Hij heeft heel mooi werk afgeleverd, een balk heel strak afgesmeerd, alle hobbeltjes en bobbetjes die in de muur zaten heeft hij helemaal glad gekregen. Tijdens de klus nog extra's gevraagd, geen enkel probleem. Altijd in goed overleg dingen kunnen afspreken, wij zijn erg tevreden en zouden MaRo aanraden!

Super referentie. Heel hartelijk dank voor de mooie woorden en ben erg blij dat u zo tevreden bent. Geniet straks samen van de aankomende gezinsuitbreiding

Reactie geplaatst 22 mrt 2017
  • Review door Hans, Veendam
    Beoordeeld op 21 jan 2017
    Stucadoren van trapopgang naar zolderverdieping
    Goede vakman die, zegt wat hij doet en vakwerk levert en als hij zijn afspraak niet na kan komen altijd netjes en correct in contact treed om een nieuwe afspraak te maken!

Heel hartelijk dank voor de mooie referentie. Ik vond het een leuke opdracht en heb het graag gedaan. Veel plezier ermee

Reactie geplaatst 21 jan 2017
  • Review door Paul, Ter Apel
    Beoordeeld op 3 mrt 2016
    Slaapkamer stucen
    Mark heeft ons doorverwezen naar een collega, Ron Stevens uit Veendam. Ron heeft uitstekend werk geleverd en wij zouden hem aanbevelen aan anderen.
  • Review door Jeroen, Borger
    Beoordeeld op 18 feb 2016
    Divers stucwerk
    Goed werk afgeleverd. Is er niet op uit om snel m2 te maken. Werkt nauwkeurig. Hierdoor heeft het wel wat langer geduurd dan gepland.
    (Bewerkt op 19 feb 2016)

Reactie geplaatst 19 feb 2016
  • Review door Willy, Hoogezand
    Beoordeeld op 26 apr 2015
    beton cire aanbrengen op bestaand aanrechtblad
    Zeer tevreden over het beton cire aanrechtblad. Prima vakman die weet wat hij doet. Werkt zeer netjes, zeker aan te bevelen.
    (Bewerkt op 27 apr 2015)

Hallo familie Manuhutu. Heel hartelijk dank voor de super referentie, ben ik blij mee. Vind het fijn dat u tevreden bent. Ik vond het een leuke opdracht en heb het graag gedaan. Veel plezier ermee. Beal is ook een mooi product om mee te werken

Reactie geplaatst 27 apr 2015
  • Review door Dennis, Assen
    Beoordeeld op 8 sep 2014
    wanden behangklaar op cementbasis en fijnschuurwerk plafond
    Mark is een goede vent, kan je er prima bij hebben. Het is een harde werker die weet wat hij doet. Hij denkt goed mee, bijvoorbeeld over welk materiaal te gebruiken en waar strips te plaatsen. Bij ons zijn de wanden met Ardex R1 afgewerkt, ze zijn super geworden! Ook de plafonds met fijnschuurwerk zijn erg mooi. Mark is heel flexibel en kan prima langere dagen of extra dagen maken, als dat beter uitkomt. Kortom: als we weer een stukadoor nodig zijn dan bellen we Mark!
    (Bewerkt op 9 sep 2014)

Hallo Dennis. Heel hartelijk dank voor de super referentie, ben ik blij mee. Vind het fijn dat u tevreden bent. Ik vond het een leuke opdracht en heb het graag gedaan. Veel plezier ermee.

Reactie geplaatst 9 sep 2014
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Exloo