Stucadoor Emil

Stucadoor Emil beoordelingen (134)

• Review door Dennis, Zwijndrecht
    Beoordeeld op 25 okt 2019
    Stucen: 50 m2 plafonds
    We zijn er snel uit gekomen prijs was super emil kon ook op erg korte termijn. Mijn plafond van 60m2 is gestuct ze kwamen met ze 3en en het ziet er echt goed uit. Ik heb ze gelijk ingehuurd om mijn muren ook te stucen. Echt een aanrader.
  • Review door Aad, Vlaardingen
    Beoordeeld op 23 okt 2019
    Stucen: Woonkamer
    Emil heeft het werk zeer vakkundig en snel uitgevoerd. Er was een kleingheidje mis? maar een belletje en direct een afspraak om het in orde te maken. Dat is intussen gebeurd. Ik ben zeer tevreden en kan Emil van harte aanbevelen.
  • Review door leon, Netersel
    Beoordeeld op 17 okt 2019
    Stucen: 74 m2 wanden; 28 m2 plafonds
    Stucadoor Emil en zijn team hadden de 100m2 plafond / muur stucwerk volgens afspraak / prijs uitgevoerd op een zeer goede en snelle manier,. Emil werkt met een zeer professioneel team, die goed op elkaar ingespeeld en zeer klantvriendelijk is. Ik zal ze zeker aanraden aan mensen in mijn vriendenkring als zij een stukadoor nodig hebben.
  • Review door Claudia, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 14 okt 2019
    Stucen: 51 m2 wanden
    Ik kon met Emil zeer snel schakelen, de opdracht is binnen een week na plaatsing op werkspot voldaan. Emil kon aan al mijn wensen voldoen en heeft zeer net werk afgeleverd tegen een zeer schappelijke prijs. Ik bel hem bij een volgende zeker weer.
  • Review door Jeanette, Rotterdam
    Beoordeeld op 13 okt 2019
    Stucen: 15 m2 wanden
    Aanrader! Flexibel, betrouwbaar en hij gaf ook nog en paar tips voor de verdere afwerking.
  • Review door Sabine, Hendrik-Ido-Ambacht
    Beoordeeld op 21 mei 2019
    Stucen: 125 m2 wanden
    Hard en snel werkende mannen. Geven naast hun werk ook nog tips voor verdere afwerking.
  • Review door Jerry, Rotterdam
    Beoordeeld op 11 apr 2019
    Stucen: 55 m2 wanden; 48 m2 plafonds
    De mannen werken hard, betrouwbaar, vriendelijk, zijn stipt op tijd, leveren geweldig werk af, gaan door tot de klus geklaard is, ruimen op, communiceren bijtijds over onvoorzien werk, goede prijs, geweldig resultaat.
  • Review door Gladys, Rijswijk
    Beoordeeld op 27 feb 2019
    Stucen: 60 m2 wanden
    Met stucadoor Emil konden we al gauw een afspraak maken om de gehele begane grond te stucen, totaal ongeveer 120m2. Met vier mannen hebben ze de klus binnen een dag uitgevoerd. De muren zien er strak uit. Ik ben zeer tevreden. Qua prijs en kwaliteit een aanrader!
    Beoordeeld op 27 feb 2019
    Stucen: 12 m2 wanden; 2 m2 plafonds
    Stucadoor Emil heeft bij de badkamer en keuken gestuct en dat heeft hij goed gedaan. Het stucwerk ziet er netjes uit. Emil kwam zelf kijken, voerde zelf het werk uit volgens afspraak. Wat ik fijn vond is dat ik de badkamer graag met aguastuc gedaan wilde hebben voor natte ruimten. Dat was voor stucadoor Emil ook geen probleem. Kortom een tevreden klant.
  • Review door Ashwin, Rotterdam
    Beoordeeld op 21 feb 2019
    Stucen: 30 m2 wanden
    Emil en zijn team hebben ons uit de brand geholpen. Vorige stucadoor heeft 2 dagen van te voren afgebeld. Na zoeken ben ik emil tegengekomen en heeft hij de opdracht aangenomen en 2 dagen later bij ons gestuct. Hij heeft het werk netjes en vakkundig uitgevoerd. Hij is vriendelijk en betrouwbaar. Ik heb besloten om de woonkamer ook door hem te laten schilderen. 1 week later. In die week zag ik een kleine stuk stucwerk wat herstel behoefte. Hij heeft op de dag van schilderen dit weer hersteld. Ook heeft hij met zijn team net schilderwerk vericht naar tevredenheid. Gr.ashwin.